Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 20 Ιουνίου 2020

Από πότε έγινες δημοσιογράφος ρε Μπαλούρδε; Από τότε που έγιναν οι Νονοί μιντιάδες.





Τι κάνουν 10.000 δημοσιογράφοι στον πάτο της θάλασσας μπαμπά; Σώζουν την Ελλάδα παιδί μου.
  
Λένε ότι το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ στοχοποιεί τους δημοσιογράφους. Το ανώτατο συνδικαλιστικό όργανο του Τύπου, η ΕΣΗΕΑ, αγρά το βράδυ της Παρασκευής έστειλε επιστολή στον Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του «ΣΥΡΙΖΑ» Πάνο Σκουρλέτη, διαμαρτυρόμενη για το σχετικό βίντεο, με το οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ στοχοποιεί δημοσιογράφους και ΜΜΕ, στην προσπάθειά του να αντιπολιτευθεί την κυβέρνηση για το θέμα της χρηματοδότησης Μέσων Ενημέρωσης για την καμπάνια «Μένουμε Σπίτι» κατά του κορωνοϊού.

Δεν καλεί όμως την κυβέρνηση να πει σε ποιους  έσπρωξε τα εκατομμύρια για να γίνει η τεράστια πλύση εγκεφάλου στους πολίτες.
  
Από το υπουργείο Οικονομικών  λένε ότι αναμένει να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες «ποιοτικού και ποσοτικού ελέγχου – χτένισμα » από για να δώσει στη δημοσιότητα την περίφημη λίστα με τα 20.000.000  που μοιράστηκαν στα ΜΜΕ για την καμπάνια «Μένουμε Σπίτι» και «Μένουμε Ασφαλείς». Με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο όμως, η «λίστα Πέτσα» θα βγει κάποια στιγμή στο φως.

Στον αντίποδα η παρακρατική Νουδούλα "έσπρωξε" την εφημερίδα «Παραπολιτικά»  να θυμηθει τωρα και να αναφέρει με δημοσίευμα της ότι επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είχε στηθεί ένα παρακράτος που παρακολουθούσε πολιτικούς, πολίτες και δημοσιογράφους. Σε αυτό τον μηχανισμό, κατά το ίδιο δημοσίευμα, φέρονται ότι εμπλέκονταν και πρώην υπουργοί.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...