Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020

Η ελληνική φρεγάτα έμεινε μόνη με τρείς τουρκικές και ένα εμπορικό πλοίο γεμάτο όπλα.Δυστυχώς, οι άτολμοι διαχρονικοί ευρωχειρισμοί έφεραν την Τουρκία σε θέση ισχύος στη Λιβύη και την Ανατολική Μεσόγειο. Η διαφημισμένη επιχείρηση Irini είναι για να γεμίσει λάθρο η Κρήτη.

Oι Τούρκοι αρνήθηκαν προκλητικά τον έλεγχο του φορτίου το οποίο μεταφέρει το Cirkin.
Το Φορτηγό πλοίο μεταφέρει όπλα στην Λιβύη.
"Ο ελληνικός στόλος αποχώρησε μετά από προειδοποίηση των τουρκικών φρεγατών", αναφέρει η αγγλική υπηρεσία της κρατικής τουρκικής τηλεόρασης
Σύμφωνα με το TRT World (αγγλική υπηρεσία της κρατικής τουρκικής τηλεόρασης), ο ελληνικός στόλος προσπάθησε να σταματήσει ένα τουρκικής σημαίας φορτηγό πλοίο και φρεγάτες, που είχαν προορισμό τη Λιβύη.
«Ένα ελικόπτερο του ελληνικού στρατού προσπάθησε κινήθηκε με σκοπό να επέμβει στο περιστατικό. Ο ελληνικός στόλος αποχώρησε μετά από προειδοποίηση των τουρκικών φρεγατών», αναφέρεται.
Στο ίδιο μήκος κύματος και η αγγλόφωνη Daily Sabah, η οποία επικαλείται ωστόσο ελληνικά ΜΜΕ.
«Μόλις το ελληνικό ελικόπτερο πλησίασε τα τουρκικά πλοία, έλαβε μία προειδοποίηση από τουρκική φρεγάτα, η οποία ανέφερε το τουρκικό πλοίο είναι υπό την προστασία της Τουρκικής Δημοκρατίας».Τι έγινε ρε παιδιά το τελεσίγραφο του Αλ Σίσι; Το πήρε ο αέρας;  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...