Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 21 Ιουνίου 2020

Στον κήπο του Βελόπουλου η ....Μαραμένη γλάστρα.



Όταν κυνηγάς την καρέκλα, κάπου θα σου κάτσει. και τελικά του έκατσε ! Ο λόγος για τον πρώην Βουλευτή του ΛΑΟΣ και νυν δημοτικό σύμβουλο Τυρνάβου κ. Αστέριο Ροντούλη.
Ο Ροντούλης έχει ξεπεράσει ακόμα και τον κ. Παπαχριστόπουλο αφού ξεκίνησε ως “αριστερός” από το ΚΚΕ, μεταπήδησε στο ΠΑΣΟΚ και πήγε διαδοχικά σε ΔΗΚΚΙ, ΛΑΟΣ, Ν.Δ μέχρι να καταλήξει πλέον στην “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ” .
Ο Ροντούλης είχε όμως και πολλά πήγαινε-έλα αφού βρέθηκε δύο φορές στη Ν.Δ κι άλλες δύο στο ΛΑΟΣ του κουμπάρου του Γιώργου Καρατζαφέρη. Πρόκειται λοιπόν για άλλον έναν “αγνό” ιδεολόγο, όπως βέβαια κι ο ίδιος ο Κυριάκος Βελόπουλος που χωρίς πήγαινε-έλα αυτός, πέρασε από ΠΑΣΟΚ, ΛΑΟΣ και Ν.Δ….
Mαζί με τον νυν Πρόεδρό του είχαν ψηφίσει το 1ο μνημόνιο, ενώ ο κ. Ροντούλης υπήρξε και Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης στην κυβέρνηση του τραπεζίτη “Παπαδήμιου” που έφερε το 2ο μνημόνιο. Μεταπήδησε στη Ν.Δ του Αντώνη Σαμαρά(ενώ τους είχε αποκαλέσει ψεύτες, απατεώνες και γομάρια) και το 2015 ξαναγύρισε στο ΛΑΟΣ αλλά για κακή του τύχη το κόμμα δεν μπήκε στη Βουλή, οπότε και φυσιολογικά αποχώρησε εκ νέου.
Aν πάνε στραβά τα πράγματα για το κόμμα του Βελόπουλου στις επόμενες εκλογές θα ψάχνει να τον βρει, αφού ο. Ροντούλης, όπως ακριβώς και ο νέος του Πρόεδρος είναι ειδικοί στις μετακινήσεις όταν το “καράβι βουλιάζει”.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...