Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 27 Ιουνίου 2020

Ποια Σένγκεν και τρίχες.Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ), εν όψει της απελευθέρωσης των πτήσεων εξωτερικού προς τα αεροδρόμια της χώρας μας, ενημερώνει το επιβατικό κοινό για την αεροπορική οδηγία (Notam), που εκδόθηκε το Σάββατο 27 Ιουνίου 2020 και θα ισχύει από σήμερα έως την Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020, και η οποία προβλέπει την υποχρεωτική συμπλήρωση της φόρμας Passenger Locator Form (PLF) από όλους τους επιβάτες διεθνών πτήσεων προς την Ελλάδα.

Ειδικότερα στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://travel.gov.gr/#/ υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες. Όλοι οι ταξιδιώτες υποχρεούνται να συμπληρώσουν το PLF τους τουλάχιστον 48 ώρες πριν το check in για να εισέλθουν στη χώρα μας, παρέχοντας πληροφορίες σχετικά με το αεροδρόμιο αναχώρησης, τη διεύθυνση διαμονής τους, το χρόνο παραμονής τους στην Ελλάδα καθώς και τα λοιπά στοιχεία όπως αυτά καθορίζονται με το παραπάνω έντυπο.

Η φόρμα εντοπισμού επιβατών (PLF) αποτελεί βασικό στοιχείο στον σχεδιασμό της χώρας μας και έχει σαν στόχο την προστασία πολιτών και την πρόληψη εξάπλωσης της πανδημίας COVID-19.


Ποιοι θα έρθουν από την στιγμή που  χώρες που απαρτίζουν την ασφαλή λίστα σήμερα, μπορεί αύριο να είναι εκτός αυτής, και να μείνουν με τις διακοπές στο χέρι. Η λίστα λένε ότι θα ενημερώνεται κάθε δύο εβδομάδες, με πιθανότητα αποκλεισμένες χώρες  να προστεθούν σε αυτή, άλλα και άλλες να αφαιρεθούν.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξερω αν αληθευει αλλα ακουσα οτι πρωτη Ιανουαριου οι λαθρεποικοι που εχουν παρει...... ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ (ΟΧΙ.... ΥΠΟΚΟΟΤΗΤΑ, ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ να ξερουμε γιατι μιλαμε) μπορουν να φερουν ολοι τους τις ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ!
Και οποτε μπορεις οταν πας σουπερ μαρκετ, αξιζει να πας στα αλλαντικα και κατσε σε μια γωνια και παρακολουθα. "Θελω πεντε λεπτες φετουλες ζαμπον"
Τι λεω ο μαλακας τωρα ε;
Συνεχιζω..........
Παρατηρω τα αυτοκινητα τους, το 80% ειναι δεκαετιας του 90, στη θαλασσα δεν βλεπεις μια βαρκα, ενα φουσκωτο κατι να κινειται, μονο τα επαγγελματικα σκαφη.
Τους εχουν φτασει στην εξαθλιωση αλλα το ΚΟΜΜΑ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ Η ΨΗΦΟΣ ΨΗΦΟΣ! ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΠΥΓΜΗ!
ΜΑ ΤΩ ΘΕΩ ΠΑΡΑΚΑΛΑΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΑΜ ΝΑ ΜΗ ΜΕΙΝΕΙ ΟΡΘΙΟ ΚΟΛΥΜΠΗΘΡΟΞΥΛΟ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...