Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020

Προς απολογία για το βιτριόλι.


Ποινική δίωξη για το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και το πλημμέλημα της απείθειας άσκησε ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών στην 35χρονη που φέρεται να έριξε το βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα το πρωί της 20ης Μαίου. Η κατηγορούμενη οδηγήθηκε στον ανακριτή όπου αναμένεται να ζητήσει και να λάβει προθεσμία για να απολογηθεί.
Η 35χρονη είναι ιδιωτική υπάλληλος σε δικηγορική εταιρεία που συνεργαζόταν με το ασφαλιστικό πρακτορείο στο οποίο εργαζόταν η Ιωάννα και, κατά πληροφορίες, είχε ερωτική αντιζηλία με την 34χρονη, την οποία κατηγορούσε ότι αποτελούσε εμπόδιο για να προχωρήσει η σχέση της με έναν άνδρα. Κατά τις ίδιες πληροφορίες τόσο η 35χρονη όσο και η 34χρονη Ιωάννα κατάγονταν από την Αιτωλοακαρνανία και ήταν γνωστές μεταξύ τους.
Η αστυνομία νωρίτερα είχε κάνει έρευνα  στο σπίτι της 35χρονης γυναίκας που προσήχθη σήμερα το πρωί ως η βασική ύποπτη για την επίθεση με βιτριόλι στις 20 Μαΐου στην Καλλιθέα.

Οι αστυνομικοί πήγαν μαζί με την 35χρονη ιδιωτική υπάλληλο στο σπίτι της το οποίο έκαναν φύλλο και φτερό αναζητώντας επιπλέον στοιχεία.
Τα στοιχεία που φέρονται να «πρόδωσαν» την 35χρονη είναι μια περούκα και η τηλεκάρτα που χρησιμοποίησε για να τηλεφωνήσει στην εταιρεία ραδιοταξί που τη μετέφερε προς και από το σημείο της επίθεσης. Οι αστυνομικοί είχαν διαπιστώσει ότι οι κλήσεις είχαν γίνει με τηλεκάρτα από υπαίθρια καρτοτηλέφωνα του ΟΤΕ έπειτα από άρση απορρήτου στα τηλέφωνα της εταιρείας ραδιοταξί.

Παράλληλα οι αστυνομικοί αναζητούν και μια δεύτερη γυναίκα για την οποία εκτιμούν ότι ήταν αυτή που έδωσε το βιτριόλι
στη μαυροντυμένη γυναίκα που χτύπησε στις 20 Μαΐου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...