Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 14 Ιουνίου 2020

«H Παπαδημούπολη».



Στην αγορά ακόμα έξι ακινήτων μέσα στο 2019 προχώρησε ο ευρωβουλετής του ΣΥΡΙΖΑ, όπως υποστηρίζει η εφημερίδα Πρώτο Θέμα. Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Δημήτρης Παπαδημούλης ενοικιάζει συνολικά 15 ακίνητα σε ΜΚΟ και μετανάστες.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι τα ακίνητα ενοικιάζονται στις ΜΚΟ Solidarity Now, Praksis καθώς και σε μεμονωμένους λαθρομετανάστες από τη Γκάμπια, Μπουργκίνα Φάσο και Τουρκία!
Βγάζει περί τις 6.000 ευρώ το μήνα από τα 15 διαμερίσματα που ενοικιάζει σε  σε Κυψέλη, Πατήσια και Άγιο Παντελεήμονα.
Το ΘΕΜΑ που κυκλοφορεί υποστηρίζει πώς ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μέσα σε δύο χρόνια αγόρασε 16 ακίνητα και διαθέτει συνολικά 38.


Δεν είναι πρώτη φορά που ο Παπαδημούλης προκαλεί, όπως τότε με τα φορτωμένα καρότσια του super market. Καλό θα είναι ο Μητσοτάκης να τον διορίσει Υπουργό Ανάπτυξης. Το να αγοράζεις σε περιόδους κρίσης φτηνά ακίνητα και στη συνέχεια να συνάπτεις μακροχρόνιες συμφωνίες, ώστε να τα εκμεταλλεύεσαι αποτελεί κατά βάθος το όνειρο κάθε επιχειρηματία. Βέβαια υπάρχει το θέμα των ΜΚΟ και των λαθρομεταναστών και αν οι συμφωνίες έγιναν εξαιτίας του πολιτικού στάτους και των γνωριμιών, αλλά κι αυτό δεν είναι ποινικά κολάσιμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...