Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 28 Ιουνίου 2020

Τους κόστισε ακριβά το ...ένας πάνω στον άλλον.



Έπεσαν «καμπάνες» στην Κρήτη λόγω κορωνοϊού καθώς το τελευταίο διάστημα "πλήρωσαν" τις παραβάσεις 4 καφέ - μπαρ στο Ηράκλειο λόγω συνωστισμού.
Τα μεικτά κλιμάκια που ελέγχουν τα καταστήματα για παραβάσεις σε επίπεδο συνωστισμού φαίνεται πως ξεκίνησαν τους ελέγχους με… άγριες διαθέσεις στο Ηράκλειο.
Τα μεσάνυχτα της Παρασκευής μπήκαν στον πεζόδρομο της Μιλάτου, σε ένα από τα πιο γνωστά στέκια της πόλης και αφού έκαναν τον σχετικό έλεγχο «έριξαν» πρόστιμο 10 χιλιάδων ευρώ και 15 μέρες «λουκέτο». Οι κυρώσεις αφορούν την υπέρβαση του ορίου ατόμων που έπρεπε να βρίσκονται στον χώρο, ο οποίος να σημειωθεί είναι ανοιχτός.
Η παρουσία ένστολων αστυνομικών με αλεξίσφαιρα δεν πέρασε απαρατήρητη, και επικράτησε αναστάτωση στις γύρω επιχειρήσεις εστίασης που άρχισαν να κατεβάζουν ρολά πριν δεχτούν τις ένστολες επισκέψεις.
Οι έλεγχοι συνεχίστηκαν το βράδυ του Σαββάτου λίγα μέτρα από την πλατεία λιονταριών, δίπλα στο πάρκο Θεοτοκοπούλου. Εκεί η ειδική ομάδα ελέγχου διαπίστωσε παράβαση στον αριθμό των πελατών και επέβαλε την ποινή του «σφραγίσματος» για δυο εβδομάδες στο γνωστότερο καφέ του κέντρου της πόλης και σε ένα επίσης γνωστό καφέ που βρίσκεται κοντά σε αυτό.
Στα υπόλοιπα καταστήματα επιβλήθηκαν μόνο χρηματικά πρόστιμα γιατί το προσωπικό δεν φορούσε μάσκες.

Υπενθυμίζεται ότι και πριν από δύο εβδομάδες εντοπίστηκε νυχτερινό μπαρ στο Ρέθυμνο που δεν τηρούσε το υγειονομικό πρωτόκολλο, με αποτέλεσμα να επιβληθεί πρόστιμο περίπου 10.000 χιλιάδων ευρώ.



Οι έξυπνοι είχαν πάει και το είχαν ξεσφραγίσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...