Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 16 Ιουνίου 2020

Το σαν ρε Κούλη το τι είθελες;"Κάθε φορά που είμαστε στο Ισραήλ, είμαστε σαν στο σπίτι μας", δήλωσε ο κ.Μητσοτάκης από το Τελ Αβίβ. Ενημερώστε τον κ.Μητσοτάκη ότι...
το "σπίτι" του:
- Διαπράττει εδώ και 53 χρόνια την πλέον ειδεχθή παραβίαση του Διεθνούς Δικαίου στον κόσμο.
- Έχει επιβάλλει καθεστώς φυλακής και απαρχάιντ σε έναν ολόκληρο λαό που δεν έχει κυριαρχία ούτε στο νερό του, ούτε σε ενέργεια, ούτε στα καλλιεργήσιμα εδάφη του.
- Κατέχει το 78% των εδαφών της Παλαιστίνης και πλέον προχωρά κατά παράβαση κάθε έννοιας Δικαίου στην κατάληψη και της Ανατολικής Ιερουσαλήμ.
- Εχει χτίσει το πιο απάνθρωπο τείχος στον κόσμο ορατό ακόμα και στους πιο μυωπικούς "φιλελεύθερους" που έκαναν καριέρα με τις οιμωγές τους για το πάλαι ποτέ τείχος του Βερολίνου
- Προχωρά σε χτίσιμο 9.000 νέων παράνομων οικισμών σε κατεχόμενα εδάφη, γεγονός που θα έπρεπε τουλάχιστον να θορυβεί όποιον μιλά για κατεχόμενη Κύπρο.
- Δολοφονεί αδιακρίτως ανθρώπους με μόνο "έγκλημα" ότι είναι Παλαιστίνιοι, έχει εκτελέσει χιλιάδες, έχει τραυματίσει δεκάδες χιλιάδες, αυτή τη στιγμή φυλακίζει 7.000 στα μπουντρούμια του, έχει καταστρέψει 530 παλαιστινιακές πόλεις και χωριά, έχει ξεριζώσει τα 2.3 του παλαιστινιακού πληθυσμού από τις εστίες του.
Ας ενημερώσει, λοιπόν, κάποιος τον κ.Μητσοτάκη ότι "ο εχθρός του εχθρού μου, φίλος μου' δεν είναι εξωτερική πολιτική επωφελής για την Ελλάδα. Είναι πολιτική ατιμία που γυρίζει πάντοτε μπουμερανγκ σε όποιον την διαπράττει.
Αυτό το είχε καταλάβει ακόμα και ο "εθνάρχης" τους, ο Βενιζέλος, που θέλοντας να εξωραΐσει τις δικές του αθλιότητες και όχι διότι είχε μετανοήσει γι' αυτές, έλεγε ότι η Ελλάδα είναι μικρή χώρα για να διαπράττει μεγάλες ατιμίες,

Νίκος Μπογιόπουλος (FB)
”Η Ελλάδα είναι μια υποστήριξη στην προσάρτηση της Δυτ. Όχθης από Ισραήλ;” αναρωτιέται η ισραηλινή τηλεόραση i24news.tv και οι δημοσιογράφοι της επιμένουν στα πάνελ για να εισπράξουν από τους ειδήμονες κάτι πάνω σε αυτό που είναι το φλέγον υπ. αρ.1 θέμα για Ισραήλ τώρα. Η Ελλάδα θα βάλει πλάτη στο Ισραήλ και στην παράνομη με βάση το διεθνές δίκαιο προσάρτηση των παλαιστινιακών εδαφών της Δ Όχθης; Και τελικά το πολυδιαφημισμένο ταξίδι του Έλληνα πρωθυπουργού δεν αποτελεί μια de facto στήριξη στο Ισραήλ σε αυτή του την κίνηση;Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...