Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020

Ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε; Ο χιλιάδας.


Λουκέτο δύο μηνών και πρόστιμο 20.000 ευρώ επιβλήθηκε στο μπιτς μπαρ του Αλίμου έπειτα από τα πάρτι «συνωστισμού» με σαμπάνιες και καλλίγραμμες χορεύτριες.
Παρά την αυστηρή προειδοποίηση για την επιβολή τσουχτερών προστίμων και λουκέτων στους απείθαρχους ιδιοκτήτες μπιτς μπαρ που δεν τηρούν τα μέτρα προστασίας για την εξάπλωση της πανδημίας, χθες το βράδυ σε γνωστό μπιτς μπαρ της παραλιακής, στο ύψος του Αλίμου, δημιουργήθηκε το αδιαχώρητο απο χίλια ατομα- πελάτες..
Παρά την αυστηρή προειδοποίηση για την επιβολή τσουχτερών προστίμων και λουκέτων στους ιδιοκτήτες που δεν τηρούν τα μέτρα προστασίας για τον νέο κορωνοϊό και παρά το «λουκέτο» και το πρόστιμο που επιβλήθηκε σε beach bar της Μυκόνου, χθες βράδυ στο εν λόγω beach bar της παραλιακής, στο ύψος του Αλίμου, δημιουργήθηκε το αδιαχώρητο.
Σύμφωνα με ανάρτηση του δημάρχου Αλίμου Ανδρέα Κονδύλη, το μαγαζί θα κλείσει για δύο μήνες, καθώς όπως τονίζει «κανένας δεν μπορεί να παίζει με τη δημόσια υγεία».
«Στηρίζουμε τα καταστήματα και θέλουμε να είναι ανοιχτά...Πρέπει όμως και τα καταστήματα να βοηθούν τον εαυτό τους, να σέβονται το κοινωνικό σύνολο και τη δημόσια υγεία», προσθέτει, μεταξύ άλλων ο δήμαρχος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...