Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 6 Ιουνίου 2020

«Θα σας φτιάξω και γεφύρια»



Χρυσοχοϊδης: «Η νομιμότητα θα επιβληθεί και θα εφαρμοστεί για όλους»,  είπε και προανήγγειλε ειδικά μέτρα για «το δύσκολο κομμάτι» του Μυλοποτάμου και της Μεσσαράς - Ενισχύονται σε ανθρώπινο δυναμικό και μέσα οι αστυνομικές υπηρεσίες του νησιού.
Στις δηλώσεις του ο κ. Χρυσοχοΐδης εξήγησε ότι όσοι μέσα από περιστατικά βίας δείχνουν να αντιλαμβάνονται ότι το κράτος δεν είναι παρών, κάνουν λάθος. ο κ. Χρυσοχοΐδης που ενημέρωσε ότι το επόμενο διάστημα θα επισκεφθεί και πάλι την Κρήτη προκειμένου όσα σήμερα ανακοίνωσε, να δει ότι έγιναν πράξη στις περιοχές που εμφανίζουν αυτά τα φαινόμενα και στις οποίες θα προστεθούν νέες αστυνομικές δυνάμεις και νέα επιχειρησιακά σχέδια. «Θα είμαστε παρόντες μέχρι την οριστική εξάλειψη αυτών των φαινομένων.


"Θα κάνετε τη δουλειά σας χωρίς φόβο και χωρίς διακρίσεις" διεμήνυσε - σύμφωνα με τις πληροφορίες - ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοϊδης στους εκπροσώπους της Ελληνικής Αστυνομίας στην Κρήτη, με αφορμή τα όσα εξελίσσονται το τελευταίο διάστημα στην περιοχή του Μυλοπόταμου και για τα οποία εμφανίζεται σφόδρα ενοχλημένος. Το θέμα, αποτέλεσε το αποκλειστικό θέμα συζήτησης και στην κλειστή σύσκεψη, καθώς σε αυτό αναφέρθηκαν Αξιωματικοί και διοικητές και από άλλες περιοχές του νησιού, στηλιτεύοντας την κατάσταση που έχει "ξεφύγει" και υπογραμμίζοντας, μεταξύ άλλων, πως μεγάλο μερίδιο ευθύνης γι΄ αυτό, φέρει το γεγονός πως δίνονται ανεξέλεγκτα επιδοτήσεις και μάλιστα ύψους πολλών χιλιάδων ευρώ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...