Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020

Κρατάει χρόνια αυτή η κωλόνια



Το κάρφωσε ο Καλίν.

Ξεκίνησαν οι ελληνοτουρκικές διαπραγματεύσεις για τον διαμοιρασμό του Αιγαίου και των ελληνικών κοιτασμάτων της ανατολικής Μεσογείου από την προηγούμενη Κυριακή όταν πραγματοποιήθηκε μυστική τριμερής συνάντηση Ελλάδας, Τουρκίας και Γερμανίας στο Βερολίνο.  Τις «υπόγειες διαπραγματεύσεις» επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος του Τούρκου προέδρου, Ιμπραχίμ Καλίν, σε συνέντευξή του στο τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο NTV, αποκαλύπτοντας ότι οι επαφές με την ελληνική κυβέρνηση θα συνεχιστούν σε επίπεδο «παράλληλων συναντήσεων» ενώ τόνισε με νόημα πως «λήφθηκαν κάποιες αποφάσεις στο Βερολίνο»
Ο Ιμπραχίμ Καλίν υπενθύμισε ότι οι διερευνητικές επαφές με την Αθήνα ξεκίνησαν το 2002, πραγματοποιώντας περίπου 60 γύρους διαπραγματεύσεων, κατά τις οποίες συζητήθηκαν διμερή θέματα, η υφαλοκρηπίδα, θαλάσσιες ζώνες δικαιοδοσίας και άλλα θέματα. 
Ταυτόχρονα έγιναν πολιτικές διαβουλεύσεις και συναντήσεις για μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης μεταξύ των στρατιωτικών αρχών. Αυτές συνεχίζουν να πραγματοποιούνται κατά διαστήματα, ανέφερε, ενώ εξέφρασε την πεποίθηση ότι Αθήνα και Άγκυρα μπορούν να επιλύσουν μόνες τις διαφορές τους, χωρίς τη μεσολάβηση τρίτων.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μμμμμμμμμ

Αναφερόμενος στις Ολλανδία, Σουηδία, Δανία και Αυστρία, ο Γάλλος υπουργός ευχήθηκε
«αυτές οι χώρες να καταφέρουν να ξεπεράσουν τα εθνικά τους συμφέροντα για να κατανοήσουν

ότι υπάρχει ένα γενικό, ευρωπαϊκό συμφέρον το οποίο είναι να
έχουμε δικές μας τεχνολογίες,
τη δική μας τεχνητή νοημοσύνη
απέναντι στην Κίνα και τις ΗΠΑ, τη δική μας τεχνολογία για αυτόνομα οχήματα».

Τυχαια διαβασα εχθες αυτο ( μια μικρη συντομη περιγραφη)

Προσπάθησαν να μας προειδοποιήσουν και τους “κόψανε” ή το ανέβαλαν γιατί δεν τους έβγαινε το σχέδιο; (17 Ιουλίου, 2020 αναρτηθηκε)

Θα μιλήσουμε για τη σειρά Revolution 2012. Η σειρά ξεκίνησε να προβάλλεται το 2012 και διακόπηκε, εντελώς απότομα και απροσδόκητα, το 2014.

Τι είδαμε στη σειρά αυτή;

Κάποιοι επιστήμονες πειραματίζονταν πάνω στην τεχνητή νοημοσύνη. Κάποια στιγμή, αυτή απέκτησε συνείδηση, πήρε τον έλεγχο και λειτουργώντας σαν αφέντης- δικτάτορας ανώτερου είδους, έκλεισε χωρίς προειδοποίηση ολόκληρη την ηλεκτρική τεχνολογία.

Σε μια στιγμή ήρθαν τα πάνω-κάτω στις ζωές των ανθρώπων, που εξαρτιόνταν απόλυτα απ’ το ηλεκτρικό ρεύμα.

Στην αρχή αναρωτιούνταν τι συνέβη και μετά από μήνες το πήραν απόφαση και προσπάθησαν να οργανώσουν τις ζωές τους. Προέκυψαν πολέμαρχοι που οργάνωσαν στρατούς για να πάρουν στα χέρια τους την εξουσία, οικογένειες που ενώθηκαν για να είναι ασφαλείς

Παράλληλα, στα επεισόδια που προβλήθηκαν, είδαμε διάφορες παρεμβάσεις της τεχνητής νοημοσύνης, Είδαμε να κάνει ανθρώπους να αυτοαναφλέγονται, να σκοτώνει πληθυσμούς από ποντίκια και με τη μορφή νανο-εμφυτεύματος να θεραπεύει έναν πρωταγωνιστή επαναφέροντάς τον στη ζωή.

Και ξαφνικά η σειρά τελειώνει με την εικόνα μιας πόλης ελεγχόμενης από την τεχνητή νοημοσύνη, που είναι η μοναδική που διαθέτει ηλεκτρισμό, φως και μουσική.

Το κανάλι αποφάσισε την διακοπή της σειράς και οι θεατές μείναμε με την απορία, αλλά οι σεναριογράφοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη!

Λόγω έλλειψης πόρων δεν γυρίστηκε σε κινηματογραφικό στούντιο, αλλά διαμορφώθηκε και μοιράστηκε σαν σειρά τεσσάρων κόμιξ.

Η πόλη της τεχνητής νοημοσύνης παρουσιάζεται λοιπόν, σαν “προστατευμένο και ασφαλές” γκέτο.

Οι άνθρωποι έλκονταν προς την πόλη, όπως οι πυγολαμπίδες προς το φως. Διακινδύνευαν τα πάντα για να ζήσουν ξανά στον ηλεκτρικό τους “παράδεισο’”. Όλοι ήταν ευπρόσδεκτοι, αρκεί να ακολουθούσαν τους κανόνες.

Η νανοτεχνολογία αυτή είχε σβήσει το ρεύμα και ήταν αποφασισμένη να “επιδιορθώσει” την ανθρωπότητα εξαλείφοντας κάθε πόνο, μίσος και θυμό, χαρακτηριστικά που μας καθόριζαν σαν ανθρώπους.

Και όλα αυτά δεν τα επέβαλλε σε κανέναν. Δε χρειαζόταν. Προσέφερε πίσω τα ηλεκτρικά ‘’καλούδια’’ της και οι άνθρωποι μόνοι τους, παρέδιδαν τα πάντα με μεγάλη προθυμία.

Αυτές οι μικροσκοπικές μηχανές με έφτιαξαν, με έκαναν ευτυχισμένο, με το να με συνδέσουν σε δίκτυο, συνδέοντάς μας όλους σε ένα πραγματικό κοινωνικό δίκτυο’’.

Τι ακούμε για τα κοινωνικά δίκτυα τύπου Facebook, Twitter, Instagram στις μέρες μας; Εδώ είναι όλοι. Ελάτε κι εσείς εκεί… Δεν ξέρετε τι χάνετε… Συνδεθείτε με τους πάντες… Προετοιμασία, ε;

“Η ιδιωτικότητα και η απομόνωση είναι καρκίνοι. Εμείς μοιραζόμαστε τα πάντα. Για τον καθένα εδώ, ξέρω τις σκέψεις του και τα συναισθήματά του. Είναι θαυμάσιο, αλλά δεν είναι για τον καθένα. Δεχόμαστε μόνο ανθρώπους που δέχονται πρόθυμα”.

Ξεκάθαρα περιγράφει το 2ο χάραγμα! Δίνεις τη συγκατάθεσή σου και το δέχεσαι, ώστε να συνδεθείς με τους υπόλοιπους σε ένα πανανθρώπινο δίκτυο.

Ακολουθεί η ερώτηση:

“Τι συμβαίνει με όσους δεν το δέχονται;”

και η αφοπλιστική απάντηση:

“Είτε έρχεσαι μαζί μας είτε πεθαίνεις”.

Θυμάστε τι είχε πει η βουλευτής του Σύριζα κ. Αυλωνίτου; “Όσοι ήταν με το καθεστώς, δεν τους πείραζαν στη Σοβιετική Ένωση”. Όποιος δεν ήταν, τον έτρωγε το μαύρο χώμα.

https://www.el.gr/eleytherh-apopsh/prospathisan-na-mas-proeidopoiisoyn-k/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...