Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020

Λόγω κορωνοϊού καταργούν το σύνταγμα.



Η κυβέρνηση καταργεί το Σύνταγμα: Η ΕΛ.ΑΣ θα εισβάλλει σε σπίτια χωρίς εντολή εισαγγελέα για να ελέγχει για συνωστισμό!
Δηλαδή δίνει αυθαίρετη και αντισυνταγματική εντολή στις δυνάμεις ασφαλείας να εισβάλλουν σε σπίτια χωρίς ένταλμα εισαγγελέα(!) όπου παρατηρούν «συνωστισμό» καταπατώντας κάθε έννοια συντάγματος και προσωπικής ελευθερίας. Ο κ. Χρυσοχοΐδης απο την...Μύκονο ξεκαθάρισε ότι πολύ σύντομα το φαινόμενο των νεαρών ατόμων που θέλουν να διασκεδάσουν και καλούν κόσμο στο σπίτι τους βάζοντας μουσική εκεί αντί να πάνε σε μαγαζί, θα πάψει να υφίσταται κι αυτό θα γίνει με την επιβολή περιορισμού ως προς τον αριθμό των καλεσμένων στα σπίτια! Με λίγα λόγια η κυβέρνηση θα ελέγχει πόσο κόσμο μπορεί να καλεί ο κάθε πολίτης στο σπίτι του!
Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι δεν θα επιτρέπεται να παρευρίσκονται περισσότερα από 40 άτομα σε κάθε κατοικία και πως πλέον η Αστυνομία θα έχει το δικαίωμα να προχωράει σε ελέγχους εφόσον κριθεί απαραίτητο.
Σημειώνεται ότι μέχρι σήμερα η αστυνομία δεν είχε το δικαίωμα να πραγματοποιεί ελέγχους στα σπίτια όπου διεξάγονταν πάρτι ή μαζώξεις παρά μόνο με εντολή εισαγγελέα, όπως συμβαίνει δηλαδή σε όλες τις... δημοκρατικές χώρες, οι οποίες έχουν Σύνταγμα.
Πλέον αυτό θα πάψει να ισχύει. Όποιοι πολίτες επιλέγουν να διασκεδάσουν στο σπίτι τους θα κινδυνεύουν να βρεθούν αντιμέτωποι με πάνοπλους αστυνομικούς και πρόστιμα πολλών χιλιάδων ευρώ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να πάει να βάλει τάξη στους γύφτους, στα Εξάρχεια και στους λαθρομετανάστες πρώτα, ο μπουχεσας, βαψομαλιας.

Ανώνυμος είπε...

Δεν νομιζω ουτε πιστευω να εισαι τοσο αφελης. Ειναι ξεκαθαρα πλεον τα σχεδια τους.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...