Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

Στο κόκκινο η αδρεναλίνη.






Έχει χαθεί η μπάλα.
Τη Δευτέρα 35 νέα κρούσματα ,την Τρίτη 52 συνολικά, ενώ χθες Τετάρτη 57 επιβεβαιωμένα περιστατικά .

Σήμερα ανακοινώθηκαν 65 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων τα 17 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.
Το κάθε ένα από αυτά τα κρούσματα έχει πίσω του τουλάχιστον καμιά δεκαριά ασυμπτωματικά κρούσματα που επίσης είναι ενεργά και μπορούν να μεταδώσουν τη νόσο. 
«Κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της… Μυκόνου». Η διασκέδαση για όσους αγνοούν επιδεικτικά την απειλή του ιού, δεν έχει προσαρμοστεί στα νέα επιδημιολογικά δεδομένα που αλλάζουν διαρκώς. Στη Μύκονο ο χορός, το κέφι, το γλέντι συνεχίζεται σαν να μην υπάρχει αύριο… Για την ακρίβεια, σαν να μην έχουν συνειδητοποιήσει οι ιδιοκτήτες των μαγαζιών ότι παίζουν ρώσικη ρουλέτα με τη μετάδοση του ιού. Οι εικόνες συνωστισμού ήταν πρωτοφανείς σε τρία τουλάχιστον beach clubs του νησιού. Το διάσημο Scorpios στην Παράγκα, το διαχρονικό Tropicana στην παραλία Paradise αλλά και το περίφημο Alemagou στην παραλία της Φτελιάς. Στο συγκεκριμένο μάλιστα beach bar- restaurant είχε επιβληθεί χρηματικό πρόστιμο 20.000 ευρώ και λουκέτο 60 ημερών λόγω συνωστισμού σε πάρτι το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, όμως χάρη σε ρύθμιση εξορθολογισμού των ποινών λειτούργησε και πάλι μετά από 15 μέρες.











4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η MOSSAD ΒΓΑΝΕΙ ΑΡΙΘΜΟ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΧΗ. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ.
ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΟΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ...

Ανώνυμος είπε...

οσο πιο πολλα τα κρουσματα του κορονοιου
τοσο πιο πολυ εδαφος θα χασει η ελλαδα

Ανώνυμος είπε...

Τα κρούσματα είναι εκατοντάδες αλλά τα κρύβουν για να μην λακίσουν και οι λιγοστοί τουρίστες

Ανώνυμος είπε...

διατι περδεσθε δημοσιωs;;;;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...