Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

Αυτός αυτή και ο μυστήριος.


Τα πρωτοσέλιδα του ΜΑΚΕΛΕΙΟ ενόχλησαν την μεγάλη κυρία!Προθύμως ο πασίγνωστος εφοπλιστής άνοιξε το πορτοφόλι του για να πληρώσει την ενοχλητική γραφίδα ώστε να στερέψει από μελάνι.Η εντολή που έλαβε ο διάσημος ποινικολόγος,δικηγόρος του εφοπλιστή και της μεγάλης κυρίας ήταν να κλείσει γρήγορα ραντεβού με τον Στέφανο Χίο για να τα βρουν.Το ραντεβού έγινε ένα Σάββατο μεσημέρι.Λίγες ώρες πριν την απόπειρα δολοφονίας.Οι 300.000 ευρώ ήταν σε μια μαύρη τσάντα στα χέρια του δικηγόρου.Είχε μπλέξει όμως με τρελό!Ο Χίος αρνήθηκε να πάρει τα λεφτά.Με ήχο και εικόνα και 2 ακροβολισμένους συνεργάτες του πέριξ του ραντεβού είχε στήσει πάρτι.Ο δικηγόρος έφυγε στεναχωρημένος γιατί ο στόχος δεν επιτεύχθηκε.
Το τραγικό και μοιραίο λάθος των φυσικών και ηθικών αυτουργών ήταν ότι δεν έφεραν εις πέρας την αποστολή τους! Ο Χίος έζησε.Τώρα οι συνέπειες για τους γνωστούς πλέον μεγαλοσχήμονες θα είναι μοιραίες.Θα πάρουν αυτό που τους αξίζει.Μερικές δεκάδες χρόνια φυλακή.





Κατά τον λάου-λάου Χατζηνικολάου τους «φασίστες δημοσιογράφους» δεν πειράζει και να τους δολοφονούν. Τότε αυτός πως την έχει γλιτώσει μέχρι τώρα;

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ελα ρε μαλακα ελα ρε μα......κα το διαβασα στο Μακελειο και δεν εδωσα βαση, το διαβαζω εδω και παλι δεν καταλαβα, αλλα κατι υπαρχει που δεν μπορω ο μαλακας να αντιληφθω. Εχω μεινει μεταξεταστεος, με εφαγαν οι γαμημενες για λαμπες πετρελαιου. Γαμω τις λαμπες και τα πετρελαια τους.

Ανώνυμος είπε...

Το ξανα διαβασα και καταλαβα απο την πρωτη αναρτηση (χθεσινη) του Χιου. Μαλισταααα...... Με τα ελικοπτερα το ωστικο κυμα απο τις σφαιρες και τους ζαρωμενους κωλους. Εχω χασει επεισοδια.

Ανώνυμος είπε...

Το βρηκα

https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%9a%ce%a5%ce%a1%ce%99%ce%91-%ce%9c%ce%91%ce%a1%ce%95%ce%92%ce%91-%ce%93%ce%9a%ce%a1%ce%91%ce%9c%ce%a0%ce%9f%ce%a6%ce%a3%ce%9a%ce%99-%ce%a4%ce%9f%ce%a5-%ce%9a%ce%9f%ce%a5%ce%9b%ce%97-%ce%97/

Ανώνυμος είπε...

Η συγχωρεμένη η Μαρίκα δεν την ήθελε να την βλέπειούτε ζωγραφιστή και ανάγκασε τον Κούλη να την χωρίσει. Μετά τον θάνατον της επανήλθε στην συζυγική στέγη.

Ανώνυμος είπε...

Ο εφοπλιστης ειναι ενας ευτραφης κυριος ιδιοκτητης παε με πλουσιο φιλανθρωπικο εργο στη μητροπολη που εκλεγεται;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...