Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

Η ενημέρωση μέσω…Τουρκίας συνεχίζεται…



Σύμφωνα με την Σαμπάχ, ο  Ακάρ μετέβη χθες στην Αδριανούπολη συνοδευόμενος από τον  Αρχηγό του Τουρκικού  Γενικού Επιτελείου ,στρατηγό Γιασάρ Γκιουλέρ και τους διοικητές του στρατού ξηράς,της αεροπορίας και του πολεμικού ναυτικού .

Ο Τούρκος υπουργός Άμυνας ,Χουλούσι Ακάρ από την Αδριανούπολη υποστήριξε ότι τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει ελληνο-τουρκική συνάντηση στην Άγκυρα. « Περιμένουμε  να συναντηθούμε με τους Έλληνες γείτονές μας στην Άγκυρα τις επόμενες μέρες»  Προσπαθούμε να λύσουμε προβλήματα με αυτές και άλλες παρόμοιες συναντήσεις. Η δουλειά μας συνεχίζεται προς αυτή την κατεύθυνση».

Ο Τούρκος υπουργός Άμυνας, ανέφερε ότι η Άγκυρα ενημέρωσε τους Έλληνες συνομιλητές της πως είναι έτοιμη για την πραγματοποίηση της τέταρτης συνάντησης των αντιπροσωπειών των δυο χωρών στην Άγκυρα, στο πλαίσιο των επαφών για τα στρατιωτικά Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) που έχουν διακοπεί.

Παράλληλα επανέλαβε, την πάγια θέση του ότι είναι δικαίωμα της Τουρκίας να κάνει έρευνες στην Ανατολική Μεσόγειο, «στα πεδία που αδειοδότησε -όπως είπε- η "Τουρκική Δημοκρατία Βόρειας Κύπρου", στις θαλάσσιες ζώνες δικαιοδοσίας της Τουρκίας, και να εργαζόμαστε για να τα αξιοποιήσουμε».
Μιλώντας σε εκδήλωση του κατοχικού καθεστώτος στην Κύπρο, Ο ο Χουλουσί Ακάρ διεμήνυσε σε απειλητικό ύφος: «Να μην επιχειρήσει κανείς να μας επηρεάσει με οποιονδήποτε τρόπο ή να μας εμποδίσει με οποιονδήποτε τρόπο στο συγκεκριμένο θέμα. Διατυπώσαμε επανειλημμένως την αποφασιστικότητά μας στο θέμα αυτό. Και θα τα υλοποιήσουμε. Όλα όσα κάνουμε είναι νόμιμα, γίνονται σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο και το δίκαιο της θάλασσας».


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το Συμβούλιο της Επικρατείας ανακοίνωσε την απόφασή του, η οποία φέρνει την δικαίωση του Γιάννου Παπαντωνίου και πλέον το δημόσιο θα πρέπει να του επιστρέψει το ποσό των 600.000 ευρώ.

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/901634_dikaiothike-o-gpapantonioy-dimosio-kaleitai-na-toy

Ανώνυμος είπε...

ΤΥΧΑΙΟ;

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος ένιωσε ενοχλήσεις στην καρδιά και μεταφέρθηκε εκτάκτως στο Σισμανόγλειο

Ξερεις τι ειναι να επιστρεφουν 600 χιλιαρικα στο.... συντροφο και συναγωνιστη; ΑΤΙΜΗ ΚΕΝΩΝΙΑ!

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/901652_ektaktos-sto-sismanolgeio-metaferthike-o-akis-tsohatzopoylos

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...