Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη, 27 Αυγούστου 2014

Εικοσιτετράωρη θητεία εθελοντικήΑυτό γίνεται για πρώτη φορά στα δικαστικά χρονικά. Να χορηγείται 24ωρη άδεια σε προφυλακισμένους (με κακουργηματικές πράξεις) για να... ορκιστούν δημοτικοί σύμβουλοι! Ο εισαγγελέας φυλακών έκανε δεκτό το αίτημα των προφυλακισμένων χρυσαυγιτών που έχουν εκλεγεί δημοτικοί σύμβουλοι (ανάμεσα στους οποίους και ο Ηλ. Κασιδιάρης, που εξελέγη δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Αθηναίων) και τους χορήγησε 24ωρη άδεια προκειμένου να ορκιστούν και εν συνεχεία να επιστρέψουν στα κελιά τους. Εξυπακούεται ότι οι προφυλακισμένοι θα πάνε στον τόπο ορκωμοσίας τους συνοδεία περιπολικών και αυτοκινήτων της Ασφάλειας και με τον ίδιο τρόπο θα επιστρέψουν στα κελιά τους.
Εάν έβγαινε δήμαρχος τι θα γινόταν; Θα ασκούσε τα καθήκοντα του από τον Κορυδαλλό;
Συνοδεία αστυνομικών λοιπόν αλλά χωρίς χειροπέδες θα μεταβεί ο Ηλίας Κασιδιάρης από τον Κορυδαλλό στην ορκωμοσία του νέου δημοτικού συμβουλίου της Αθήνας και με τον ίδιο τρόπο θα επιστρέψει στο κελί του.
Ο εισαγγελέας φυλακών έκανε δεκτό το αίτημα των προφυλακισμένων χρυσαυγιτών που έχουν εκλεγεί δημοτικοί σύμβουλοι (ανάμεσα στους οποίους και ο Ηλίας Κασιδιάρης, που εξελέγη δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Αθηναίων) .
Εκτός από τον Ηλία Κασιδιάρη, άδεια πήραν και οι Παναγιώτης Ηλιόπουλος για να ορκιστεί στη Λάρισα την Παρασκευή και ο Νίκος Κούζηλος για να ορκιστεί δημοτικός σύμβουλος Πειραιά την Κυριακή.

Μήνυμα Κασιδιάρη για τις ορκωμοσίες σε Δημοτικά και Περιφερειακά συμβούλια [βίντεο] 

Παραιτήθηκε ο δικηγόρος του Κασιδιάρη - Παραμένει στη φυλακή ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...