Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Βούτυρο στο ψωμί των φασιστοΣαμαράδων



Άρτος και.... θεάματα.

«Οι Έλληνες θέλουν τη Φόρμουλα 1», ήταν η δήλωση του Μπέρνι Έκλεστοουν στο CNN, σχετικά με το «Μεσογειακό Grand Prix», το οποίο η χώρα μας θέλει να φιλοξενήσει.

Ο ισχυρός άνδρας της Φόρμουλα 1, δήλωσε επίσης ότι:
«Θέλουν να συναντηθώ με τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά και το δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη. Πρέπει να δούμε αν υπάρχουν χρήματα».

Επενδυτές κοιτάνε να κατασκευάσουν την πίστα σε ένα κομμάτι του δρόμου, στο Δήμο Κερατσινίου- Δραπετσώνας, ο οποίος βρίσκεται έξι μίλια δυτικά της Αθήνας.

Το πρότζεκτ για την πίστα το τρέχει η «Dielpis Formula 1». Ο επικεφαλής και πολιτικός μηχανικός Θανάσης Παπαθεοδώρου μίλησε στο CNN για την υποστήριξη του Αντώνη Σαμαρά.

«Ο ίδιος ο πρωθυπουργός έχει υποστηρίξει πλήρως την πρωτοβουλία για τη διοργάνωση αγώνων F1 και ανυπομονούμε να βγει η εντολή από τις σχετικές διεθνείς ομοσπονδίες για την υλοποίηση της Dielpis Formula 1», είπε αρχικά και συνέχισε λέγοντας:

«Το μεγαλύτερο κέρδος για τη χώρα μας θα είναι να δώσουμε σε ολόκληρο τον κόσμο την ευκαιρία να δει το ιστορικό λιμάνι της Μεσογείου. Και η πείρα μας από τη διεξαγωγή μεγάλων διοργανώσεων όπως είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες της Αθήνας, που έπεσε το απίστευτο φαγοπότι αποτελεί διαπιστευτήριο για εμάς».




 

Στα 34,4 εκατ. ευρώ τα κέρδη προ φόρων για την Attica Bank





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...