Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

Ρε γαμημένοι τέτοιο δούλεμα και θράσος, δεν έχει ματαξαναγίνει.



Ο επίσημος εορτασμός για τα 40 χρόνια από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ θα διεξαχθεί την Τετάρτη 3 Σεπτέμβρη, στο Ζάππειο 4 , με κεντρικό ομιλητή τον σταλμένο στο ΠΑΣΟΚ από τον Μητσοτάκη πρόεδρο του κινήματος, Ευάγγελο Βενιζέλο.
Το Ίδρυμα Ανδρέας Παπανδρέου διοργανώνει στον ίδιο χώρο έκθεση ιστορικού υλικού με θέμα «Από τον Ανέκδοτο στην Αλλαγή». Σύμφωνα με τη Χαριλάου Τρικούπη, έχουν προσκληθεί όλες οι γενιές και όλα τα ιστορικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, «όλοι όσοι προσέφεραν ανιδιοτελώς στους αγώνες για Ανεξαρτησία, Δημοκρατία, Ισότητα και Κοινωνική Δικαιοσύνη» και «οι νέοι και νέες που δίνουν μάχες για την προοπτική της πατρίδας μας».
Το μήνυμα των εκδηλώσεων, σύμφωνα με πηγές του κόμματος της ελάσσονος συμπολίτευσης, θα είναι «Όλοι Μαζί Ξανά- Με τη Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη για τη νέα Αλλαγή», μιας παράταξης η οποία «μάτωσε, αλλά αντιστάθηκε στον ακραίο λαϊκισμό, τη δημαγωγία, την ισοπέδωση και την καταστροφολογία. Συγκρούσθηκε και συγκρούεται με τον νεοφιλελευθερισμό του συρμού αλλά και με τον λαϊκισμό, την ανευθυνότητα και την οπισθοδρόμηση, με το "όχι σε όλα". Και όπως στο παρελθόν, έτσι και πάλι, συγκρούεται με τις δυνάμεις του Ολοκληρωτισμού, του Νεοναζισμού, του Εθνικισμού, του ρατσισμού, του σκότους».




Ο λαός δεινοπαθεί και ο Τούρκογλου  μετακινείται με το Embraer της ΠΑ και αλεξίσφαιρη "7άρα" BMW!


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΕΣΤΙ ΠΑΣΟΚ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...