Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Μια ζωή στο....κέρδος το μυαλό σου ρε Κυρτσο. .



Μετά τον Άδωνη Γεωργιάδη και τον Μάκη Βορίδη, ο ευρωβολευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κύρτσος βγήκε με δικό του μανιφέστο για την «ανασύνταξη της ευρύτερης Κεντροδεξιάς», όπως χαρακτηριστικά λέει.

Ο κ. Κύρτσος εκτιμά ότι έχουν ωριμάσει οι συνθήκες, «εφ' όσον οι προσπάθειες που έγιναν για να δημιουργηθούν ισχυρά κόμματα στα δεξιά της Ν.Δ. φαίνεται ότι οδηγούνται σε αποτυχία», επισημαίνοντας αυτό που πράγματι δίνει σήμερα στον Αντώνη Σαμαρά μία σχετική θέση ισχύος στις εξελίξεις.

Δίνει μάλιστα συμβουλές στους ενδιαφερομένους να συμμετάσχουν σε αυτή την ιστορία, όπως να κινηθούν προσεκτικά και με έναν τρόπο που δεν θα τους αποξενώσει από το μεγαλύτερο μέρος του εκλογικού τους ακροατηρίου (με άλλα λόγια μην επιστρέψει μόνο ο Γιώργος Καρατζαφέρης και δεν φέρει μαζί του το 2,7% των ευρωεκλογών, εάν υποτεθεί πως αυτό είναι δυνατό έτσι κι αλλιώς).
Όταν όμως πήρε το πολύ χοντρό πακέτο από τον αρχιμαλάκα χοντρό για να το παίξει …του κόμματος, με παταγώδη αποτυχία, αφού δεν είναι και τόσο μαλάκες οι ψηφοφόροι του ΛΑΟΣ, άλλα έλεγε η κουφαλίτσα. Λογικά πρέπει να είναι η ποιο ακριβοπληρωμένη προσωρινή μεταγραφή, αφού βάσει υπολογισμών κάθε λέξη που εκστόμισε για τον ΛΑΟΣ πρέπει να κόστισε τουλάχιστον ..πενηντάρικο.  .  

Υποστηρίζει, δε, ότι όλοι θα βγουν κερδισμένοι από αυτή την ιστορία: «Θα ενισχυθεί η συγκριτική θέση της Ν.Δ., θα αποκτήσουν ξανά πολιτικό ρόλο στελέχη που διολισθαίνουν στο πολιτικό περιθώριο και θα περιοριστεί η μετακίνηση απογοητευμένων ψηφοφόρων της Κεντροδεξιάς προς τη Χρυσή Αυγή». Όσο για τη χώρα...ας πάει και το παλιάμπελο.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το 2,7% που πήρε ο Καρατζαφέρης είναι εθνικιστές που δεν γουστάρουν την χρυσή αυγή, λόγω του νεοναζιστικού παρελθόντος κάποιων από τα στελέχη της. Ίσως μάλιστα και πιο σκληροί εθνικιστές από τους χρυσαυγίτες. Αν ο Καρατζαφέρης πάει στη νέα δημοκρατία, χωρίς σαφείς εγγυήσεις, σε πατριωτικά θέματα όπως πχ αλλαγή πολιτικής, τζαμί, λαθρομετανάστευση, τότε θα είναι ΤΖΑΜΠΑ ΜΕΤΑΓΓΡΑΦΗ γιατί θα τον ακολουθήσει ΜΟΝΟ Ο….ΑΙΒΑΛΙΩΤΗΣ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Για το "ναζιστικό" παρελθόν της Χ.Α που γράφουν κάποιοι.

Πιο ναζιστικό από αυτό του «δημοκρατικού" τόξου δεν είναι με τίποτα.

Ιδού ένα δείγμα αυθεντικών ναζί...


Έγγραφο της CIA παρουσιάζει τον Κ. Καραμανλή ως συνεργάτη των ναζί στην Θεσσαλονίκη. «Καταγράφει» τους ισχυρισμούς του σφαγέα της Θεσσαλονίκης Μ. Μέρτεν που τους διατύπωσε τη δεκαετία του ΄60, όταν γλίτωσε από τις ελληνικές φυλακές...

Διαβάστε όλο το άρθρο: http://www.mixanitouxronou.gr/engrafo-tis-cia-parousiazi-ton-k-karamanli-os-sinergati-ton-nazi-stin-thessaloniki-katagrafi-tous-ischirismous-tou-sfagea-tis-thessalonikis-m-merten-pou-tous-diatipose-ti-dekaetia-tou-%CE%84/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...