Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη, 20 Αυγούστου 2014

Τι σκατά θεός είναι αυτός που αλλάζει σαν τα πουκάμισα τους εκπροσώπους του;Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να παραιτηθεί από το αξίωμά του πριν αποβιώσει.

Δύο με τρία χρόνια ζωής δίνει στον εαυτό του ο Πάπας Φραγκίσκος χωρίς να αποκλείει το ενδεχόμενο να παραιτηθεί μέσα σε αυτό το διάστημα...

Μιλώντας σε δημοσιογράφους στην πτήση της επιστροφής από τη Νότι Κορέα ο Ποντίφικας ρωτήθηκε για την δημοφιλία του που αποδείχθηκε περίτρανα στην επίσκεψή του στη χώρα της Άπω Ανατολής.

«Το αντιμετωπίζω ως μια γενναιοδωρία από τον Θεό. Προσπαθώ να σκέφτομαι τα λάθη μου, τις αμαρτίες μου και να μη νοιώθω περήφανος. Γιατί ξέρω ότι αυτό θα διαρκέσει μόνο για μικρό χρονικό διάστημα. Δύο ή τρία χρόνια και μετά θα πάω να συναντήσω τον Δημιουργό μου», ήταν η απάντηση του Πάπα.

Μπορεί ο 77χρονος Φραγκίσκος να μην έχει μιλήσει ξανά για το θέμα αυτό αλλά πηγή του Βατικανού, σύμφωνα με τον Guardian, δήλωσε ότι ο Πάπας έχει και στο παρελθόν αναφερθεί σε κοντινούς του ανθρώπους στη σκέψη ότι δεν του μένουν πολλά χρόνια ζωής.

Μετά την απάντηση αυτή η συζήτηση στράφηκε στο ενδεχόμενο απόσυρσής του από τον παπικό θρόνο με τον Φραγκίσκο να μην αποκλείει το ενδεχόμενο αυτό όπως έκανε ο προκάτοχός του Βενέδικτος, αν νοιώσει ότι δεν μπορεί να εκπληρώσει ικανοποιητικά τα καθήκοντά του. «Ο Βενέδικτος XVI άνοιξε μια πόρτα» συμπλήρωσε τονίζοντας ότι πριν από 60 χρόνια ένα τέτοιο ενδεχόμενο ήταν ανήκουστο.

 

Μπουγελώθηκε η Τσαπανίδου και τώρα προκαλεί τον Μπουτάρη!

 

Ελλάδα-Τουρκία: Σε ποιον ανήκει ο Καραγκιόζης τελικά;

 

Απαγόρευση μεταγραφών στην Μπαρτσελόνα

 

Σε ευπαθείς κοινωνικά ομάδες θα μοιραστούν τα κολοροδάκινα

 

Έτσι είναι το κορμί της Στικούδη χωρίς ρετούς...Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...