Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

Αδωνις προς Το ΧΩΝΙ: Είστε συνωμοσιολόγοι, φανατικοί, κομμουνιστές, κοινώς τρελοί


ΣΤ.ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ ΤΟ ΘΟΛΩΜΕΝΟ ΜΟΥ ΜΥΑΛΟ από 22ios
\



Το ότι μας βρίζει ο Αδωνις στο twitter ασφαλώς αποτελεί παράσημο για την εφημερίδα μας. Ελάτε, όμως, να δούμε: τι έκανε τον Αδωνι να νιώσει τόσο στριμωγμένος ώστε να επιδοθεί σε ένα ακατάσχετο υβρεολόγιο, του πιο χαμηλού (ακόμα και για τον τηλε-βιβλιοπώλη) επιπέδου κατά της εφημερίδας Το ΧΩΝΙ; Τι τον έκανε να μας πει «συνωμοσιολόγους», «φανατικούς», «κομμουνιστές», «κοινώς τρελούς»;Το ξέραμε, βέβαια, ότι ο Αδωνις νιώθει πολύ στριμωγμένος από τότε που ο πρωθυπουργός τον πέταξε σα στυμμένη λεμονόκουπα από το υπουργείο Υγείας. Προφανώς και έπαιξε κι αυτό το ρόλο του στην ψυχοσύνθεση του «υπουργού» όταν, αντί να μας απαντήσει σε μια πολύ απλή ερώτηση, προσπάθησε να κρυφτεί -ακόμα μια φορά- πίσω από τα βρισίδια. Έχουμε και λέμε: Την 1η Αυγούστου, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Αδωνις Γεωργιάδης, είπε στη Βουλή ότι η Ελλάδα «του μνημονίου» έχει σήμερα κατά κεφαλήν εισόδημα 27.000 δολάρια, τριπλάσιο από την Αργεντινή των 10.000 δολάριων. Καραμπινάτο ψέμα. Τον ρωτήσαμε πού βρήκε αυτά τα στοιχεία. Δεν μας απάντησε. Αποδείξαμε ότι όλα όσα λέει είναι ψέματα, δημοσιεύοντας επίσημα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας.
Πάλι δεν απάντησε. Μετά από 5 μέρες -κι αφού τον έκραξε όλο το twitter- ο απίθανος τύπος μας απάντησε, ρωτώντας μας γιατί κάποιοι από τον ΣΥΡΙΖΑ λένε ότι το ευρώ είναι μονόδρομος! Αλλά λόγια ν' αγαπιόμαστε! Για τα ψέματά του σχετικά με την Αργεντινή τον ρωτούσαμε εμείς, για το ευρώ και τον ΣΥΡΙΖΑ μας απάντησε αυτός.
Τον ξαναρωτήσαμε, εμείς, την επόμενη μέρα. Του ξαναπήρε πέντε μέρες για:
- να μας πει ότι είμαστε ανάξιοι λόγου,
- να μας πει ότι είμαστε «συνωμοσιολόγοι», «φανατικοί», «κομμουνιστές», «κοινώς τρελοι», και παρά ταύτα (!)
- να μας αφιερώσει 7 tweets, στα οποία ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ δεν απαντά για τα ψέματα του περί Αργεντινής που αποκάλυψε Το ΧΩΝΙ!


Διαβάστεολόκληρη την απάντηση ενός σαλεμένου νου για να μη σας μείνει καμία αμφιβολία:

Eμείς πάντως ως ixnos αντί σχολίου του αφιερώνουμε το τραγούδι του αξέχαστου σοφού Στελλαρα.

Το θολωμένο μου μυαλό
μ' έχει προδώσει προ πολλού
του λέω αλλού και τρέχει αλλού
με κάνει και παραμιλώ
με κάνει και παραμιλώ
το θολωμένο μου μυαλό



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Οταν νιωσει τη χατζαρα στο λαιμο να δουμε τι θα λεει το γιουσουφακι.τα ακους κερατα...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...