Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη, 19 Αυγούστου 2014

Αφού το λέει ο Καρατζαφερης, ο Σαμαράς... δεν θα τον βγάλει... ψεύτηΤην πραγματοποίηση εκλογών σε διάστημα δύο έως έξι μηνών, προέβλεψε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, ο οποίος υποστήριξε ότι υπάρχει ανάγκη αλλαγής της ασκούμενης πολιτικής προκειμένου να σωθεί η χώρα, αλλά και να μην ανέλθει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 ο κ. Καρατζαφέρης υποστήριξε οι εκλογές θα γίνουν πολύ σύντομα, μετά από δύο έως έξι μήνες, ανάλογα και με τις εξελίξεις στην πολιτική ζωή της χώρας ή εξαιτίας «ατυχήματος».

Υπογράμμισε ακόμη ότι «ή θα υπάρξει αλλαγή πολιτικής, ή ο ΣΥΡΙΖΑ θα έρθει στα πράγματα, πράγμα το οποίο δεν επιθυμώ. Και έχω μια σειρά επιχειρημάτων προς κάθε κατεύθυνση, που δικαιολογούν τη θέση αυτή».

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ υποστήριξε ότι δεν πραγματοποιεί «άνοιγμα» προς τη Νέα Δημοκρατία, ούτε επιθυμεί να επιστρέψει σε αυτή, αλλά είναι πρόθυμος να συμπράξει εάν υπάρξει αλλαγή της ακολουθούμενης πολιτικής.
Τάσσεται υπέρ της επιστροφής και του Γ. Καρατζαφέρη o Ά. Γεωργιάδης


 

Ο Άδωνις καλεί στην "γαλάζια πολυκατοικία" Καμμένο, Πολύδωρα, Ζώη

Ξέχασε όμως τον …..φούφωτο.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

18/08/2014 Πρωτοσελιδο αρθρο του ο γιωργοs καρατζαφερηs στο''ΕΘΝΟΣ''γιατι τον λενε κωλ..ωγλυφτη;;;;;;;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Stratakis Μixalis ειπε:Διαβαζω τα περι επικειμενηs εισοδου του γιωργου καρατζαφερη στο μπουρδελο(δικοs του ο χαρακτηρισμοs)τηs ΝΔ και αφηνω το μυαλο μου να κοβει βολτεs και να κανει συνειρμουs πιτσιρικαs ημουν λατρηs των μπουρδελων και τακτικοs θαμωναs οσο τα χαρτζηλικια μου μου το επετρεπαν...μου αρεσε το περιθωριο μου αρεσαν οι γυναικεs που εκδιδονταν στα ισια και παλλικαρισια μου αρεσε η μυρουδια τηs ξυλοσομπαs το χειμωνα και ο θορυβοs του ανεμιστηρα το καλοκαιρι ολα μου αρεσαν στο μπουρδελο τα χορτασα!!!!!!!!Αλλοιμονο σε εκεινουs που δεν τολμησαν να περασουν το κατωφλι του οπωs ο γιωργοs καρατζαφερηs αρσενικο που δεν εχει μπει σε μπουρδελο αρσενικο δεν ειναι....δεν μπηκε στα νιατα του μπαινει στα γηρατεια του αυτο μαγκια δεν ειναι ΞΕΥΤΙΛΑ ΕΙΝΑΙ!!!!!!!!!!Δεν μπαινει σαν πελατηs μπαινει σαν υποψηφιοs για τη θεση τηs ΤΣΑΤΣΑΣ αντε να μπαινει και σαν απλοs ΜΠΑΝΙΣΤΗΡΤΖΗΣ!!!!!!!!!!Τελικα ο καρατζαφερηs δεν ειναι απλοs κωλωτουμπαs κωλωγλυφτηs ειναι προσβολη για τουs κωλουs!!!!!!!!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...