Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο, 23 Αυγούστου 2014

Μετά ..την …ανάνηψη… τον… ανέλαβε ο ..θεός… Μπόμπολας.Έτοιμος να συμμετάσχει σε κινήσεις για αλλαγή πολιτικής με στόχο να μην παραμείνει ο ΣΥΡΙΖΑ πρώτο κόμμα στις εκλογές, εμφανίζεται ο Γιώργος Καρατζαφέρης.
Σε συνέντευξή του στο Έθνος της Κυριακής ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ διαψεύδει τα σενάρια επιστροφής του στη ΝΔ επισημαίνει όμως τον προβληματισμό του για το αν, όπως τονίζει, θα έχει τον πρώτο ρόλο η Αριστερά. «Πρέπει, πρώτον να φρενάρουμε τον κ. Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ με μια εντελώς διαφορετική πολιτική και δεύτερον η παράταξη, που έχει δώσει εξετάσεις από το τέλος του πολέμου μέχρι και σήμερα, ότι μπορεί να ασκήσει μια άλλη πολιτική, πιο πατριωτική, πιο εθνική, πιο αποδοτική, να πείσει ξανά τον ελληνικό λαό. Στην κατεύθυνση αυτή εάν και οι υπόλοιποι του χώρου έχουν καταλήξει στα ίδια συμπεράσματα, δηλώνω παρών» τονίζει χαρακτηριστικά.
Ο κ. Καρατζαφέρης, μάλιστα, διαψεύδει πως υπάρχουν παρασκηνιακές συζητήσεις για την επιστροφή του στη ΝΔ. «Καμία τέτοια περίπτωση δεν υπάρχει. Το έχω ξεκαθαρίσει σε όλους τους τόνους. Δεν ωφελεί κανέναν» δηλώνει.
Οποιαδήποτε ομοιότητα του σήματος της κου κλουξ κλαν με το σήμα του ΛΑΟΣ, είναι …τυχαία.

 

Μπαλτάκος: Να τελειώνει το παραμύθι της Αριστεράς, οδεύει σε νέα Βάρκιζα και ευθύνεται για την χρεοκοπία


Σε ηλικία 107 ετών πέθανε ο καθηγητής Εμμανουήλ Κριαράς ο Μητσοτακης …ζει.  
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...