Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη, 19 Μαΐου 2016

Πάρτε το είδηση, ότι έχουμε μπλέξει με αδίστακτες αγριοπουτάνες και καραπούστηδες.H βολευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αφροδίτη Θεοπεφτάτου σε συνέντευξή της τόνισε μεταξύ άλλων ότι "οι φόροι θα επιβαρύνουν μόνο όσους... πίνουν, καπνίζουν και βγαίνουν για καφέ!". Συγκεκριμένα μιλώντας στον Alpha 9.89 η γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησε να εξηγήσεις γιατί η κυβέρνηση προχωράει στην επιβολή νέων φόρων σε μπύρα, καφέ και τσιγάρα. 
«Προσπαθήσαμε το ποσό του 23% στον ΦΠΑ να μοιραστεί σε διάφορα είδη. Επειδή δύσκολα συμβαίνει και να πίνεις πολύ και να καπνίζεις πολύ και να πηγαίνεις να πίνεις πολλούς καφέδες, δηλ. πρέπει να συμπίπτουν πάρα πολλά πράγματα για να επιβαρυνθεί σοβαρά ένα νοικοκυριό, και γι' αυτό μοιράστηκε» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Τέλος σχολιάζοντας τη  δήλωση της Εύης Καρακώστα σχετικά με το ΕΚΑΣ, που προκάλεσε αντιδράσεις, είπε: «Αν κακώς το πήραν, να το επιστρέψουν. Είναι μία διαδικασία που συμβαίνει».
Στην Ελλάδα πάλευαν ένα αιώνα να πάρουν την εξουσία οι αριστερόστροφοι, και όταν την πήραν τα γαμήσανε σε ένα χρόνο όλα.
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑ ΝΑ ΞΑΝΑΕΡΘΟΥΝ, ΚΑΙ ΑΣ  ΠΆΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΊΑ ΟΙ… ΑΡΧΙΝΑΖΊ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...