Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

EgyptAir: Βρήκαμε το κουφάρι του μοιραίου αεροπλάνου



 Έπειτα από ώρες ερευνών για τον εντοπισμό του αεροσκάφους της EgyptAir που εξαφανίστηκε και συνετρίβη στη Μεσόγειο ενώ κατευθυνόταν στο Κάιρο, η αιγυπτιακή αεροπορική εταιρεία ανακοίνωσε μέσω Twitter πως βρέθηκε το κουφάρι του μοιραίου αεροσκάφους.
Αφότου ανακοινώθηκε ότι εντοπίστηκαν κάποια συντρίμμια, ο αντιπρόεδρος της EgyptAir επιβεβαίωσε πως βρέθηκε το κουφάρι του αεροσκάφους, αν και μέχρι στιγμής δεν έγιναν γνωστές περισσότερες πληροφορίες.
Σύμφωνα με τον Αχμέντ Αντέλ, ο οποίος έδωσε αποκλειστική συνέντευξη στην Κρίστιαν Αμανπούρ που βρίσκεται στην Αίγυπτο για να καλύψει το δυστύχημα για το αμερικανικό δίκτυο CNN, βρέθηκαν τα συντρίμμια του μοιραίου Airbus.
Σε ανάρτησή της η δημοσιογράφος ανέφερε: «Ο αντιπρόεδρος της EgyptAir μου λέει: “Βρήκαμε τα συντρίμμια” από την πτήση MS804».
Στη συνέχεια η Αμανπούρ έγραψε ότι ο αντιπρόεδρος της επιβεβαίωσε πως οι κυβερνήτες δεν εξέπεμψαν σήμα κινδύνου, πριν τη συντριβή του αεροσκάφους.
Την ίδια ώρα, ο Αντέλ ενημέρωσε την Αμανπούρ πως όλοι οι έλεγχοι στο αεροσκάφος πραγματοποιήθηκαν εγκαίρως και το αεροπλάνο ήταν «τεχνικά καλά και υγιές».
Βέβαια, δεν διευκρινίζεται πού ακριβώς εντοπίστηκαν, ενώ η Αμανπούρ επισημαίνει ότι θα ενημερώσει τους χρήστες του Twitter με νεότερες αναρτήσεις.
Παράλληλα, η αεροπορική εταιρία EgyptAir στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter επιβεβαίωσε πως βρέθηκε το κουφάρι του αεροσκάφους επικαλούμενη επιστολή από το υπουργείο Εξωτερικών της Αιγύπτου.
Αναλυτικότερα, σε ανακοίνωσή της η εταιρία ανέφερε πως το αιγυπτιακό υπουργείο Πολιτικής Αεροπορίας έλαβε επίσημη επιστολή από το υπουργείο Εξωτερικών της Αιγύπτου που επιβεβαιώνει τον εντοπισμό του κουφαριού του αεροσκάφους που είχε εξαφανιστεί και εκτελούσε την πτήση MS804, κοντά στην Κάρπαθο. Η EgyptAir εξέφρασε τα συλλυπητήριά της στις οικογένειες και τους φίλους των επιβαινόντων του Airbus. Επισημαίνεται, μάλιστα, πως τα συγγενικά πρόσωπα των επιβατών και του πληρώματος έχουν ενημερωθεί σχετικά.
Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα είχαν εντοπιστεί σωσίβια που ανήκουν στο αεροσκάφος, νοτιοανατολικά της Κρήτης.
Αφιερωμένη εξαιρετικά στον ΟΛΑΝΤ η τρομοκρατική πράξη.

Πάντως τα site έχουν εξαιρετικά θέματα







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...