Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 15 Μαΐου 2016

"Μεγάλος νικητής, το τραγούδι εμπνευσμένο από τις διηγήσεις της γιαγιάς για τις "διώξεις" κατά των Τατάρων.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτή την Ευρώπη της σαπίλας της διαφθοράς και της σήψης στηρίζουν μερικά ευρωλιγούρια δικά μας. Αυτή θέλει γκρέμισμα από τα θεμέλια.

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΕ είναι ναζιστική σφηκοφωλιά. Ξεπλένουν τα φασιστικά εγκλήματα σε κάθε ευκαιρία. Όταν πρόκειται για αντικομουνισμό, υπάρχει "συγκίνηση", όταν πρόκειται για δίκαιες διαμαρτυρίες όσον αφορά τις γενοκτονίες των Δυτικών, λυσσάνε. Τους έτσουξε που έχασαν τον πόλεμο. Αφού όμως ήταν κτήνη, τι να κάνουμε; Κτήνη που σκότωσαν 15.000.000 Αμάχους στο Ανατολικό μέτωπο. Που βασάνισαν, βίασαν, έκαψαν, κατάστρεψαν, λεηλάτησαν, φυλάκισαν, εξευτέλισαν, ταπείνωσαν, έκαναν κάθε έγκλημα που υπάρχει. Οι Ουκρανοί φασίστες απόκτησαν σχεδόν αμέσως -κι όχι άδικα- τον τίτλο των χειρότερων εγκληματιών πολέμου της Παγκόσμιας Ιστορίας. Λιποτάχτες, βιαστές, δολοφόνοι, ληστές, απατεώνες, φασίστες και νοσταλγοί του Τσάρου, ξεπέρασαν σε βαρβαρότητα ακόμα και τους Γερμανούς ομολόγους τους. Για αυτούς σήμερα πανηγυρίζουν κάποιοι. Οι Ουκρανοί νεοναζί κυκλοφορούν με τα εμβλήματα της 14ης μεραρχίας των SS της μοναδικής που τα μέλη της τον καιρό του Β'ΠΠ εκτελούνταν επιτόπου ως τα μεγαλύτερα σαδιστικά τέρατα. Η 14η μεραρχία και το 15ο Σώμα Ιππικού (SS) ήταν οι κύριες μονάδες που υπηρετήσαν οι Τάταροι της Κριμαίας, οι οποίοι, αν και Τουρκικό (Τουρανικό) φύλο, ονομάστηκαν για λόγους σκοπιμότητας "Γότθοι" από το 3ο Ράιχ. Ήθελαν λοιπόν μέσω της συμμαχίας με τους ναζί και με Γενοκτονία, να αφανίσουν την πλειοψηφία του πληθυσμού (Ρώσους), ώστε να κάνουν ξανά το Χανάτο της Κριμαίας.

Το ποσοστό των Σοβιετικών στρατιωτών, αιχμάλωτων πολέμου, που πέθαναν κατά τη διάρκεια της αιχμαλωσίας ήταν 72%! Αν έπεφταν στα χέρια αυτών των δημίων, το ποσοστό ανέβαινε στο 97%, αν και προτιμούσαν αίμα αμάχων!

Ανώνυμος είπε...

Πανηγυρίζουν οι κοπρολάγνοι της Ευρώπης.

Ανώνυμος είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=nAQFxDJNCsM
ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ Κ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ.
8 ΜΥΡΙΑ ΕΦΑΓΕ Ο ΣΤΑΛΙΝ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...