Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή, 15 Μαΐου 2016

Τελικά οι επιτροπές για λογαριασμό ποιων ψηφίζουν; Tων κυβερνήσεων τους;
Νικητής του 61ου διαγωνισμού ήταν η Ουκρανία. Η Jamala κέρδισε την πρώτη θέση και με 534 βαθμούς έφερε τη χώρα της στην κορυφή.
Ακολούθησαν η Αυστραλία με 511 βαθμούς και η Ρωσία με 491 βαθμούς.
Η 32χρονη Jamala εκπροσώπησε τη χώρα της την Ουκρανία στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision και κατέλαβε την πρώτη θέση με αυτή της την εμφάνιση, με τη βαθμολογία των κατευθυνόμενων κριτικών επιτροπών αφού η βαθμολογία τους ήταν εκ διαμέτρου αντίθετη με αυτή του κοινού, να την φέρνει στη δεύτερη θέση αφήνοντας όμως εσκεμμένα  τους ρώσους στην Πέμπτη. Οι τηλεθεατές μέσω του televoting  της έδωσαν την δεύτερη θέση με πρώτους τους ρώσους με μεγάλη διαφορά αλλά όχι τόση που να καλυφτεί.  
 
Να σημειωθεί πως κατά κανόνα όσες χώρες ψήφισαν το τραγούδι της Ουκρανίας δεν ψήφισαν εκείνο της Ρωσίας και αντίστροφα.

Aυτό δείχνει και πόσο αισχρά κατευθυνόμενη ήταν.Θα πρέπει να τελειώνει αυτό το σκάνδαλο με τις δήθεν επιτροπές, και να ψηφίζουν μόνο οι τηλεθεατές.Το νέο σύστημα ψηφοφορίας θα προκαλέσει σίγουρα  έντονες αντιδράσεις, καθώς δείχνει την τεράστια ασυμφωνία μεταξύ κοινού και επιτροπών, γεγονός που δημιουργεί και πολλά ερωτηματικά ως προς την σκοπιμότητα τους .Το άλλο μεγάλο θέμα που προκύπτει είναι ότι παραδοσιακά δεμένες στο ρωσικό άρμα χώρες την μαύρισαν κανονικά. Η έχει τόση μεγάλη δύναμη ο γερμανικός άξονας η ο Πούτιν έχει χάσει τον έλεγχο. Κακά τα ψέματα, όλα έγιναν για την Κριμαία στην οποία ήταν αφιερωμένο το νικητήριο τραγούδι.Eurovision 2016! Έγινε τηςΚριμαίας! Το αντιρωσικό τραγούδι της Ουκρανίας κέρδισε τον Διαγωνισμό!


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έβαλαν σαν Τζιτζικωστα την Αυστραλία, προκειμένου να την κάνουν στον Μειμαράκη - Ρωσία. Παντού το ίδιο παιχνίδι παίζετε.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ? ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΣΤΗΝ EUROVISION? ΠΟΛΥ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΑΠΟ ΟΠΟΥ Κ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...