Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

Χρειάζονται φάπες. Τα λόγια είναι περιττά.






Έντονο φραστικό επεισόδιο με πρωταγωνιστές τον βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης Μίμη Δημητριάδη και ένα κτηνοτρόφο σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης στη Σκήτη, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης μνήμης για τη Γενοκτονία των Ποντίων
Όπως μετέδωσε το kozani.tv  μόλις ολοκλήρωσε την ομιλία του ο βουλευτής, ο κτηνοτρόφος Χαράλαμπος Τοπαλίδης, με στρατιωτική με στρατιωτική περιβολή, πήρε το μικρόφωνο και απευθυνόμενος στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ τους κάλεσε να μεταφέρουν στον Ν. Φίλη τις θηριωδίες που έκαναν οι Οθωμανοί.
Ο Μ. Δημητριάδης αντέδρασε έντονα όπως και άλλοι παρευρισκόμενοι τονίζοντας πως αμαυρώνεται η μνήμη των Ποντίων με τέτοιες συμπεριφορές.
«Είσαι αλήτης είπε ο βουλευτής Κοζάνης με τον Χ. Τοπαλίδη να απαντά «όχι μεγαλύτερος από σένα», και το επεισόδιο να λήγει εκεί με αξιωματικό της αστυνομίας να σηκώνεται όρθιος προσπαθώντας κατά κάποιο τρόπο να επιβάλει την τάξη.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Θελεις να γελασεις;

Λεωνίδας Μπόμπολας: «Επιθυμώ να δικαστώ στην Ελλάδα»

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ, ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΑΑ

http://www.pronews.gr/portal/20160520/%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CE%BD%CE%B9%CE%B1/%CE%BB%CE%B5%CF%89%CE%BD%CE%AF%CE%B4%CE%B1%CF%82-%CE%BC%CF%80%CF%8C%CE%BC%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B1%CF%82-%C2%AB%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B8%CF%85%CE%BC%CF%8E-%CE%BD%CE%B1-%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%8E-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1%C2%BB

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...