Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

Όχι ρε παιδιά. Ο άνθρωπος είναι της εκκλησίας, ευσεβής χριστιανός.



Τι δουλειά έχει με απατεώνες.
Ο καναλάρχης με την Porsche και ο φίλος του
Ο Γιάννης Καραγεώργης, 65 χρόνων, που δήλωνε εφοπλιστής, έκανε το τελευταίο διάστημα αισθητή την παρουσία του στον χώρο των Media με δύο τρόπους. Πρώτον, αγόραζε διαρκώς περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς, τους οποίους ενέταξε στον Όμιλο Ιδιοκτησίας του, τον Hellas Net, και δεύτερον, διατηρεί φιλία με τον ανεξάρτητο βουλευτή (πρώην νεοδημοκράτη, εν συνεχεία με τους ΑΝΕΛ) και μέλος της Εξεταστικής Επιτροπής που ασχολείται με τα δάνεια των ΜΜΕ και των πολιτικών κομμάτων Νίκο Νικολόπουλο (φωτογραφία). Είναι τόσο ισχυρή η φιλία τους που κάνουν μαζί βόλτες στην Πάτρα με την Porsche cabrio του καναλάρχη. Βεβαίως ήρθε κάποια στιγμή η ώρα της αλήθειας. Το πρωί της Πέμπτης άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας της Νοτιοανατολικής Αττικής συνέλαβαν τον καναλάρχη-εφοπλιστή, ο οποίος για να γλιτώσει το κελί δήλωσε άρρωστος και νοσηλεύεται τώρα φρουρούμενος στο Ασκληπιείο Βούλας. Της συλλήψεώς του είχε προηγηθεί η έκδοση διεθνούς εντάλματος από τις ολλανδικές αρχές για (προσέξτε τις κατηγορίες): απάτη, πλαστογραφία και δόλια πτώχευση. Εδώ όμως θέλω να σημειώσω και κάτι. Όταν η στήλη αυτή αποκάλυψε τις βόλτες του κ. Νικολόπουλου με τον καναλάρχη και την Porsche του, ο κ. Νικολόπουλος έστειλε μια μακροσκελή επιστολή με την οποία έλεγε ότι τα γράφω όλα αυτά επειδή ζηλεύω που δεν έχω... Porsche. Τώρα ας εξηγήσει (κυρίως στην Εξεταστική Επιτροπή, όπου μετέχει) τις σχέσεις του με τον κατηγορούμενο και για πλαστογραφία στενό του φίλο εφοπλιστή-καναλάρχη.

Από τον ΒΗΜΑτοδότη

Η επιστολή που είχε στείλει ο κ. Νικολόπουλος έχει ως εξής:

Επαίρομαι, φίλτατε κ. «Βηματοδότη», διότι στα 27 συναπτά έτη πηγαινοέρχομαι από την Αθήνα με τα λεωφορεία του υπεραστικού ΚΤΕΛ Αχαΐας.
Και ναι, όταν φθάνω στην Πάτρα, πηγαίνω στο σπίτι μου άλλοτε με το «βουλευτικό» αυτοκίνητο, άλλοτε με ταξί, άλλοτε με «πετάει» κάποιος φίλος με το Ι.Χ. του ή και με το βεσπάκι μου.
Γιατί αυτός είμαι στην καθημερινότητα μου, όπως πολλοί Έλληνες, Εσείς;
Αλλά σπανιότατα μπορεί να είμαι και συνεπιβάτης σε… Porsche, αν ένας γνωστός ή φίλος μου τυχαίνει να έχει τέτοιο αυτοκίνητο, όπως εν προκειμένω ο κ. Γιάννης Καραγεώργης.
Ήρθε ο άνθρωπος στην Πάτρα να επιβλέψει τον τηλεοπτικό του σταθμό και είχε την ευγενή καλοσύνη να συνδυάσει  τον ερχομό του με την παρουσία του στο μνημόσυνο της Νικούλας μου, το επόμενο πρωί.
Ήταν κακό λοιπόν, που είχαμε συνεννοηθεί να συναντηθούμε στον σταθμό του ΚΤΕΛ και να πάμε μετά για φαγητό; Κι ύστερα από πότε οι κοινωνικές συναναστροφές εγκρίνονται ή στιγματίζονται ανάλογα με την μάρκα ενός αυτοκινήτου;
Εν τέλει, δεν θέλω να πιστέψω ότι η Porsche είναι το απωθημένο σας.
Αν ναι, να παρακαλέσω τον κ. Καραγεώργη να σας πάει μια βόλτα!
Εκτός κι αν έχετε και εσείς Porsche  και δεν θέλετε να διαθέτει άλλος….»
Φιλικά
Νίκος Ι. Νικολόπουλος»

ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΤΟΥ ΒΑΞΕΒΑΝΗ Ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΗΣ ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...