Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2016

Τα μπουρδέλα θα σώσουν τον Τσίπρα.

Μια πρωτότυπη, δικαιολογία, επικαλέστηκε ιδιοκτήτης οίκου ανοχής στην Βρετανία όταν κλήθηκε από τους δημοσιογράφους να εξηγήσει την πηγή των παράνομων εσόδων του.
Όπως είπε ο 66χρονος Αχιλλέας Νεοφύτου τις 7 εκατομμύρια λίρες που έβγαλε από τον οίκο ανοχής δεν τις έχει ο ίδιος, επειδή τις έδωσε στον Αλέξη Τσίπρα για να ξεχρεώσει την Ελλάδα!
Ο ιδιοκτήτης του οίκου ανοχής, όπως μεταφέρει το στο birminghammail.co.uk- οδηγήθηκε στο δικαστήριο στο Bermingham Crown Court, με άλλους πέντε κατηγορούμενους και ομολόγησε ένοχος για διατήρηση, διαχείριση και παροχή βοήθειας στη διαχείριση οίκου ανοχής και αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση.
«Ο κόσμος υπέθετε ότι βγάζαμε εκατομμύρια, αλλά εμείς εργαζόμασταν σκληρά και παρείχαμε υπηρεσίες στην κοινότητα, αλλά κάποιοι άνθρωποι το αντιλαμβάνονται διαφορετικά. (Στο μαγαζί) έρχονταν δικηγόροι, έρχονταν εισαγγελείς, έρχονταν δικηγόροι, έρχονταν γιατροί, παρείχαμε μια υπηρεσία στην κοινότητα. Δεν ήταν οίκος ανοχής. Όσο για τα λεφτά. Τον ξέρετε τον Τσίπρα από την Ελλάδα; Ε, ξέμενε από λεφτά και του τα δάνεισα» είπε στους δημοσιογράφους μιλώντας στα αγγλικά με την χαρακτηριστική ελληνική προφορά.
Ο εν λόγω δανειστής  διατηρούσε, σύμφωνα με τις Αρχές ,το Libra Club, στο οποίο εργάζονταν πάνω από 20 γυναίκες με 200 πελάτες την ημέρα, μέχρι να του το κλείσει η αστυνομία, τον Φεβρουάριο του 2015.

Υπάρχει όμως και άλλος ένας υποψήφιος δανειστής του  ΤΣΙΠΡΑ.
  
Τέσσερα θέματα θα εξετάσει η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Αγίου Νικολάου, μεταξύ αυτών και η έγκριση άδειας λειτουργίας και εγκατάστασης οίκου ανοχής στα όρια του Δήμου.
Σύμφωνα με το ekriti, πρόκειται για επιχειρηματία εκτός Κρήτης, ο οποίος επιθυμεί να δραστηριοποιηθεί στην περιοχή, καταθέτοντας την πρότασή του, η οποία μεταξύ άλλων περιλαμβάνει και… πισίνα στο χώρο όπου θα κατασκευαστεί.
Διαδικαστικά, το θέμα θα συζητηθεί αύριο στην επιτροπή, ακολούθως στην Τοπική Κοινότητα Αγίου Νικολάου και ανάλογα των αποφάσεων, θα πάει ή όχι στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Υπενθυμίζεται πάντως, ότι στον Δήμο Αγίου Νικολάου δε λειτουργεί, νομίμως, άλλος οίκος ανοχής.
Η Επιτροπή Ποιότητας ζωής συνεδριάζει αύριο Τρίτη 4 Οκτωβρίου στις 10 το πρωί…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...