Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2016

Με …δημοσκοπήσεις δεν πέφτει μία κυβέρνηση …Τσιπράκογλου.Χρειάζεται… φωτιά και τσεκούρι. Ο Τσίπρας σε πτώση και ο Μητσοτάκης σε άνοδο. Ανάμεσά τους ...χαίρε βάθος αμέτρητο.
Δημοσκόπηση ΠΑΜΑΚ: Διευρύνεται στο 12,5% το προβάδισμα της ΝΔ
Εικόνα κατακερματισμού στα μικρότερα κόμματα. Στην παράσταση νίκης η ΝΔ προηγείται του ΣΥΡΙΖΑ με 49 ποσοστιαίες μονάδες.
Προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας κατά 12,5 ποσοστιαίες μονάδες έναντι του ΣΥΡΙΖΑ διαπιστώνει η δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας για λογαριασμό της τηλεόρασης του Σκάι. Ειδικότερα, στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ συγκεντρώνει ποσοστό 28,5% έναντι 16% του ΣΥΡΙΖΑ.
Η έρευνα δείχνει περαιτέρω άνοιγμα της ψαλίδας μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ σε σχέση με την αντίστοιχη δημοσκόπηση που είχε γίνει στις 5 Σεπτεμβρίου. Τότε η διαφορά μεταξύ των δύο κομμάτων ήταν 10%: 27,5% για τη ΝΔ, έναντι 17,5% του ΣΥΡΙΖΑ.
Στην παράσταση νίκης το 62% θεωρεί ότι τις επόμενες εκλογές θα τις κερδίσει η ΝΔ, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης προηγείται έναντι του Αλέξη Τσίπρα με 30,5% έναντι 17% του πρωθυπουργού.
Η έρευνα έγινε κατά το διάστημα από τις 30 Σεπτεμβρίου – 1 Οκτωβρίου σε δείγμα 1.500 ατόμων.
Οι 8 στους 10 δηλώνουν ότι τα πράγματα κινούνται προς τη λάθος κατεύθυνση, ενώ μόνο το 8,5% έχει αντίθετη άποψη. Από τις επιδόσεις της κυβέρνησης είναι ικανοποιημένοι μόνο το 5,5%, ενώ το 86,5% των ερωτηθέντων δηλώνουν ότι δεν είναι ικανοποιημένοι.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Παρε παρε παρε παρε!
ΔΕν φερρω ευθυνη σε περιπτωση εμφραγματος εγκεφαλικου συμφορησης ΔΙΚΗ ΣΟΥ η ευθυνη
http://www.pronews.gr/portal/20161003/genika/koinonia/71/sto-karaiskaki-gia-ntermpi-me-tin-aek-i-viky-stamati

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...