Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017

Πρώτα άφησαν το λαμόγιο να γιγαντωθεί ,και τώρα ….ψάχνονται.



Ο τύπος είναι ο μεγαλύτερος απατεώνας όλων των εποχών. . Έπρεπε να διωχθεί για διασπορά ψευδών ειδήσεων, αντιποίηση επαγγέλματος, απάτη, πλαστογραφία εγκληματική οργάνωση και ένα σωρό ποινικά αδικήματα ,και τα περνάνε όλα αυτά απαρατήρητα. Η μίσθωση δεν έχει σχέση με την κυριότητα του ακινήτου. Σε ενδεχόμενο κατάσχεσης ακόμη και αν δεν επιλεγεί η έξωση ή δεν μπορεί να γίνει έξωση του εκμισθωτή λ.χ. δεν συντρέχουν οι προϋποθέσεις (λήξη μισθώσεως, υπερημερία. δυστροπία) η κυριότητα θα μεταβιβαστεί και ο ιδιοκτήτης θα αλλάξει.
Δεν απαλλάσσονται από τις ευθύνες τους, που προκάλεσαν την εξ' ιδίας υπαιτιότητας ζημία τους, όλοι οι ηλίθιοι που πείστηκαν από τις ψευδείς παραστάσεις του Αρτέμη, που είναι ο ορισμός του ιδιοφυή απατεώνα, αφού επινόησε να το παίζει ακόμη και τρελός για να γλυτώσει την ποινική καταδίκη.

Τώρα διαφημίζει να πάνε τα βλήματα να τους νοικιάσουν αντί ευτελούς ποσού  το σπίτι τους για να το γλυτώσουν . Όμως ας του θέσει κάποιος το απλό ερώτημα. Αφού δεν θα μπορούν κοτζάμ τράπεζες να πάρουν το σπίτι ,από αυτόν πως θα το πάρει ο ιδιοκτήτης;  



 

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΜΠΑΤΙΡΟΜΕΓΙΣΤΑΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΕΔΩ :
http://kinima-ypervasi.blogspot.com/2016/10/blog-post_234.html



Εμείς θέτουμε ένα ερώτημα για τα ψαxτήρια του ιντερνέτ.
ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΑΣΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ Μ.Κ.Ο και για αυτό δεν τον αγγίζουν;
Λέμε τώρα εμείς οι ….καχύποπτοι. 




Έπρεπε αυτόματα να τους αφαιρείται το δικαίωμα ψήφου για να μην πούμε και η…. ιθαγένεια  λόγω ηλιθιότητας 


Είναι δυνατόν το υπουργείο να ασχοληθεί με ένα εγκληματία του κοινού ποινικού διακαίου;
ΚΑΙ ΟΜΩΣ.
 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ειδες το βιντεο με τον παππα, τους ειδες πως αντεδρασαν; Πρεπει τα παιδια τους και τα εγγονια τους να παρουν βρεγμενες σανιδες και να τους σπασουν τα πλευρα.

Ανώνυμος είπε...

Ο ανθρωπος διαχειριζεται μεσω του φαντασιακου απελπισμενους και δεν τους αφηνει να εκδηλωσουν την οργη τους με αλλες μεθοδους. ΕΝΕΡΓΟΥΜΕΝΟ ΤΗΣ SOUTERN JURISDICTION (Η μητρικη στοα του Σκωτικου τυπου τεκτονισμου) ορμωμενος και με πλατες απο ΗΠΑ. Γι αυτο δεν τον ακουμπαει κανεις.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...