Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2017

Ποιος είδε τον «θεό» …Μαρινάκη και δεν φοβήθηκε.Για το άρθρο «Στις αυστριακές Άλπεις «γκρεμίστηκε» ο Πάνος Καμμένος» Αστυνομικοί με πολιτικά συνοδευόμενοι από εισαγγελέα συνέλαβαν με τη διαδικασία του αυτοφώρου τον Δ/ντη του Ομίλου Παραπολιτικά, Παναγιώτη Τζένο, μετά από μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε ο Καμμένος.
Μέσα και έξω από τα γραφεία των Παραπολιτικών βρίσκονταν περισσότεροι από δέκα αστυνομικοί.
Ο Παναγιώτης Τζένος οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ, προκειμένου να ακολουθηθούν οι διαδικασίες που προβλέπονται από τον νόμο.
Η σύλληψη διευθυντή εφημερίδας την ώρα της εργασίας του και μάλιστα με τη διαδικασία του αυτοφώρου θεωρείται πρωτοφανές γεγονός σε δημοκρατικό κοινοβουλευτικό καθεστώς. Μέσα και έξω από τα γραφεία των Παραπολιτικών βρίσκονταν περισσότεροι από δέκα αστυνομικοί σαν να επρόκειτο για σύλληψη κάποιου επικίνδυνου προσώπου.
Μάλιστα πρόκειται για άντρες από το Τμήμα Εκβιαστών, οι οποίοι δεν έχουν τη σχετική αρμοδιότητα, αφού η μήνυση έγινε για συκοφαντική δυσφήμιση, κάτι που αποτελεί πρωτοφανή παρακρατική λογική.
Οι πρακτικές αυτές εφαρμόζονται το τελευταίο διάστημα από το καθεστώς Ερντογάν στη γειτονική Τουρκία όπου κάθε αντίθετη φωνή "στραγγαλίζεται" και οι δημοσιογράφοι οδηγούνται στα κρατητήρια. Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι τόσο ο Εισαγγελέας που ήταν παρών όσο και οι αστυνομικοί λειτούργησαν απολύτως υπηρεσιακά στο πλαίσιο των καθηκόντων τους.

Κραταει χρόνια η κολόνια


Ειδικά όταν έμαθαν ότι ο Καμμένος έκλεισε το ντηλ με τον Μπαλτάκο και τον Φαήλο, για να κόψει ψήφους από τον Κούλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...