Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Πότε θα λειτουργήσουν τελικά οι κρεμάλες;



Από το υπουργείο toy είχε πάρει τις “εναλλακτικές” πινακίδες; Ο τρίτος της παρέας στην Φώτο θα έχει χειρότερο τέλος

Με ακίνητα και οικόπεδα από την Κηφισιά μέχρι την Μύκονο, τρία Ι.Χ αυτοκίνητα ,καταθέσεις και πολύ υψηλό εισόδημα δηλώνει στην εφορία ο κατά δήλωση του … Φτωχός ΛΙΑΠΗΣ . Εμφανίζεται ως ιδιοκτήτης 20 ακινήτων και 8 οικοπέδων ενώ στην κατοχή του δηλώνει τρία Ι.Χ. Μεταξύ των ακινήτων είναι δυο ακίνητα στην Μύκονο δυο στο μεγάλο χωριό Ευρυτανίας , και αρκετά άλλα στο Χαλάνδρι και την Κηφισιά.  Εμφανίζετε επίσης να έχει εισόδημα 109.223 και η σύζυγος του 29.250 ευρώ, αλλά παίρνει …ΕΚΑΣ.

Ο Μιχάλης Λιάπης, πρώην υπουργός Μεταφορών και πρώην βουλευτής της ΝΔ, και ανιψιός του Κωνσταντίνου Καραμανλή, δυσανασχέτησε και στον σχετικό έλεγχο αποδείχθηκε ότι το πολυτελές τζιπ είχε πλαστές πινακίδες με το ίδιο νούμερο, μόνο που τις γνήσιες τις είχε καταθέσει στην εφορία προκειμένου να μην πληρώσει τα τέλη κυκλοφορίας αλλά και τον φόρο πολυτελείας.

Ο Μιχάλης Λιάπης υπήρξε υπουργός Μεταφορών μέγας υπέρμαχος του Κ.Ο.Κ. και είχε ... κόψει κλήση στον Π. Ψωμιάδη για... κράνος!




Γαμω μωρέ το σπίτι σου θρασυτατε αλητήριε και όλο το κολοσογό σου. Άλλοι δεν έχουν ούτε να φάνε, και ας δούλευαν τριάντα χρόνια.




1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

η συμπεριφορα τους ειναι οπως των οθωμανων Μας θεωρουν σκλαβους.Πηδημα ή μαλλον φυλακη και επειτα ας του ξηγησουν το ονειρο οι φυλακισμενοι. Αντε στο διαολο κοπροσκυλα που δεκαετιες τωρα τυραννάτε τη χωρα μου.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...