Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Δεν γαμιέσε ρε κολοΤούρκογλου… εσύ και η ...Αλληλεγγύη σου.



Την αλληλεγγύη πρόταξε ως το σημαντικότερο μήνυμα για τη ημέρα των Χριστουγέννων ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ  E.Bενιζέλου.
«Αυτές οι ημέρες, κάθε χρόνο, αναδεικνύουν τις αξίες της αλληλεγγύης, της κοινωνικής συνοχής, της ενότητας» τονίζει στη δήλωσή του και προσθέτει πως αν είμαστε ενωμένοι, αν στηρίζουμε ο ένας τον άλλον και αν έχουμε πίστη ότι θα τα καταφέρουμε, οι ευχές όλων μας θα πραγματοποιηθούν.

Ποια αλληλεγγύη ρε παλιοχαμούρη και θρασύτατε γερμανόδουλε προδότη που την κρατική υποχρέωση την σπρώξατε σαν νταβατζήδες που είσαστε στην …αγάπη προς τον πλησίον μας. Το Υπουργείο εργασίας το κάνατε …απασχόλησης με όλες τις συνέπειες, και το κοινωνικής πρόνοιας… ΑΛΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ. Αλληλεγγύη θα είναι όταν βγούνε όλοι, να σας γαμήσουνε χωρίς σάλιο..όλους. 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θυμίζει τα χριστουγεννιάτικα μηνύματα των Ναζί στην Κατοχή.Ενότητα ζητούσαν και τότε...Δηλαδή υποταγή στα θελήματά τους.Όχι ποτέ δεν θα ενωθούμε με τα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ και τις απατεωνιές τους.Ο Βενιζέλος της λίστας Λαγκάρντ και του σκανδάλου των υποβρυχίων πως μπορεί άλλωστε να είναι αλληλέγγυος με τους εκατοντάδες χιλιάδες νοικοκυραίους που έχει υπερφορολογήσει με το χαράτσι του στα ακίνητα.Εμείς δεν είμαστε ούτε απατεώνες, ούτε κλέφτες και δεν θα δείξουμε ποτέ καμμία ενότητα με το αμαρτωλό ΠΑΣΟΚ.Το μόνο θετικό είναι ότι αυτό ίσως να είναι και το τελευταίο Χριστουγεννιάτικο μήνυμα από το απόκομμα του Βενιζέλου.Του χρόνου τέτοια εποχή δεν θα υπάρχει καν...

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΩ, ΑΠΛΑ ΑΝΑΜΕΝΩ ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΑ.

Τὰ χρόνια ἐκεῖνα, τόσο ἀπογοητευμένος θὰ εἶναι ὁ κόσμος ἀπὸ τοὺς πολιτικοὺς τῶν δύο μεγάλων κομμάτων,

ποὺ θὰ τοὺς σιχαθεῖ καὶ θὰ τοὺς διώξει,

καὶ θὰ ζητήσει στὴ θἐση τους νὰ ἔρθει ὁ Βασιλιάς.

Κι ἐκεῖνος, δὲ θὰ ἀρνηθεῖ τὸ κάλεσμα τοῦ λαοῦ. Θὰ τὰ οἰκονομήσει ὅλα ὁ καλὸς Θεός μας.

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΙΣΙΟΣ

ΗΔΗ ΤΟ ΜΠΑΤΣΟΚ ΕΞΑΕΡΩΘΗΚΕ! Η ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!

ΤΟΝ ΚΟΚΟ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΦΕΡΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΟ....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...