Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

‘Έπιασε δουλειά’ η Ζωή:Την συγκρότηση επιτροπής λογιστικού ελέγχου του χρέους, την επανασυγκρότηση.... της επιτροπής για τη διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων και την δρομολόγηση έρευνας για το πώς η χώρα οδηγήθηκε στο μνημόνιο, εξήγγειλε η Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά την συνάντησή της με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Βουλής Γιαννάκη Ομήρου.

Τα κοινοβούλια γίνονται αποδέκτες «μνημονιακών εκβιασμών που ουδεμία σχέση έχουν με τον σεβασμό της λαϊκής κυριαρχίας και της κοινοβουλευτικής λειτουργίας, που είναι ο πυρήνας της δημοκρατίας», τόνισε η Πρόεδρος της Βουλής κάνοντας λόγο για «λαίλαπα και γάγγραινα των μνημονίων».

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου χαρακτήρισε ως «εργαλείο για την αποκατάσταση μιας ακραίας αδικίας σε βάρος του ελληνικού λαού» την επιτροπή για τον λογιστικό έλεγχο του δημόσιου χρέους, ενώ ζήτησε η κυπριακή Βουλή να σταθεί αρωγός της ελληνικής Βουλής όταν θα αναζητά την αλήθεια για το πώς μπήκε η Ελλάδα στο μνημόνιο. Επεσήμανε δε ότι και η ελληνική Βουλή θα πράξει το ίδιο αν η κυπριακή Βουλή ξεκινήσει ανάλογη έρευνα για το πώς μπήκε η Κύπρος στο μνημόνιο.

Υπάρχει όμως και άλλο πρώτο θέμα που πρέπει να ελεγχθεί..
Σύμφωνα με επίσημα και αδιαμφισβήτητα στοιχεία που έχει στα χέρια της… γνωστή ιστοσελίδα και τα οποία προέρχονται από την Τράπεζα της Ελλάδος, την περίοδο 2010-2012, ο Σαμαράς -επί πρωθυπουργίας του- έβγαζε λεφτά στο εξωτερικό, την ώρα που ζητούσε από το ελληνικό λαό θυσίες και «αίμα»!
Το όνομά του συμπεριλαμβάνεται σε μια λίστα με 174 βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου, στην συντριπτική τους πλειοψηφία από ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, ενώ ακολουθούν του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι απέστειλαν εμβάσματα στο εξωτερικό την περίοδο της κρίσης.
Η συγκεκριμένη λίστα περιλαμβάνει πολύ μεγάλα «λαβράκια». Μεταξύ αυτών και πολιτικούς αρχηγούς, οι οποίοι πρωταγωνίστησαν στην επιβολή των μνημονιακών πολιτικών: Βαγγέλης Βενιζέλος, Γιώργος Παπανδρέου και Φώτης Κουβέλης, που υπήρξαν οι αναμφισβήτητοι συνεργάτες του πρωταγωνιστή της καταστροφής της μεσαίας τάξης και της οριστικής επιβολής των εντολών των δανειστών, Αντώνη Σαμαρά.

Η Μέρκελ βλέπει βιογραφικά υποψηφίων διαδόχων του ΣαμαράΔεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...