Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

Oι πληροφορημένοι από την Μερκελ, κι ο απληροφόρητος ...Γλέζος .



Εμφύλιος φαίνεται να ξεσπά στον ΣΥΡΙΖΑ! Λίγο άκομψα για την ιστορία και την προσφορά του Μανώλη Γλέζου “απαντά” η κυβέρνηση  μετά την πρωινή ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΦΩΤΙΑ σχετικά με το “Συγνώμη στους Έλληνες ” του Μανώλη Γλέζου και τις δηλώσεις κατά της συμφωνίας στο Eurogroup. Να θυμίσουμε πως ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει, ότι η συμφωνία δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια συνέχιση των Μνημονίων και της τρόικας.
“Είναι πιθανόν ο Μανώλης Γλέζος να μην είναι καλά πληροφορημένος για τη σκληρή και επίπονη διαπραγμάτευση η οποία συνεχίζεται. Διαπραγμάτευση για την ανάκτηση της αξιοπρέπειας του ελληνικού λαού” σύμφωνα με τις πηγές και τις πληροφορίες του ρεπορτάζ από τους κύκλους της κυβέρνησης λίγη ώρα μετά την επιστολή στο blog της συνιστώσας “Κίνηση Ενεργοί Πολίτες”. Με τη φράση ”να μην είναι καλά πληροφορημένος” ουσιαστικά το κόμμα “αδειάζει” επί της ουσίας τον Μανώλη Γλέζο, έναν από τους πιο ενεργούς Έλληνες πολιτικούς και μια ιστορική μορφή της Αριστεράς, και παραδέχετε οτι δεν ενημερώνει ούτε τους δικούς του για το οτι κάνει.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

αληθεια ποθεν προεκυωε βαρουφακης?πριν 4,5 χρονια στην τηλεοραση των νταβαντζηδων απο το πουθενα υπαλληλος των χρηματοπιστοτικων τερατων και τωρα υπουργος οικονομικων.Ας το δουμε λιγακι αυτο

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...