Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Αντί να είναι φυλακή κάνει.... και δηλώσεις.



Ας μας πει πρώτα το πολιτικό σίχαμα γιατί έπρεπε να επιβαρυνθούν τα ταμεία με ένα εκατομμύριο χωρίς να υπολογίζονται άλλα πενήντα χιλιάρικα τον χρόνο για ….σέρβις ,για να κυκλοφορεί η κωλάρα του με τεθωρακισμένο αμάξι και μάλιστα πληρωμένο από τα μαύρα ταμεία και μετά να κάνει δηλώσεις περί αλήθειας.
Την ανησυχία του για τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει η... δημιουργική ασάφεια της κυβέρνησης στους πολίτες και τη χώρα εκφράζει το χοντρογούρουνο ο  Βενιζέλος. Μιλά για σωρεία διαπραγματευτικών λαθών που μας έχουν οδηγήσει χιλιόμετρα πίσω και θέτει το ερώτημα «που πηγαίνουμε σε σχέση με το χρέος». Η χώρα πρέπει να ξαναβρεί στόχους. Μπορούμε να ξαναμαζέψουμε τα πράγματα, γιατί αυτό που συμβαίνει δεν συνιστά τιμωρία προς την προηγούμενη κυβέρνηση, αλλά τιμωρία για τον Έλληνα πολίτη που δεν βλέπει προοπτική. Και ιδίως για τον πιο αδύναμο.

Μπορούμε να ξαναμαζέψουμε τα πράγματα μόνο στη βάση της αλήθειας. Ένα μεγάλο ψέμα χώρισε την κοινωνία σε μνημονιακούς και αντιμνημονιακούς. Τώρα μια μεγάλη και γενναία αλήθεια, μπορεί να ενώσει το έθνος.



ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: 140 εκατομμύρια πλιάτσικο με «μυστικά κονδύλια» από την συμμορία του πατροκτόνου φραγκοφονιά, του εθνικού ολετήρα γιωργάκη! Κυκλοφορεί ελεύθερος και μάλιστα έδωσε ΟΛΟΚΛΗΡΟ το επιτελείο του στον Αλέξη... τι σκατά συμβαίνει;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...