Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Η Αλήθεια πάει μπροστά. Μέχρι και ο….Μπουμπούκος τον έκραζε.Δείτε το Όταν και ο Λαζόπουλος «έκραζε» τον Παυλόπουλο! (ΒΙΝΤΕΟ)


Μερικά έργα και ημέρες του σεβαστού κυρίου Παυλόπουλου.

Το 2004 το υπουργείο Εσωτερικών αγόρασε θωρακισμένη Mersedes για τις μετακινήσεις του Προκόπη Παυλόπουλου αξίας 150.223,12 ευρώ. Δηλαδή μια από τις πρώτες ενέργειες του κ. Παυλόπουλου μόλις έγινε υπουργός (στην εποχή του "σεμνά και ταπεινά") ήταν να προμηθευτεί νέα, πανάκριβη, αυτοκινητάρα. Κι αυτή είναι τιμή του 2004 - δηλαδή πριν από πέντε και πλέον χρόνια!
Την περίοδο εκείνη ο κ. Παυλόπουλος δεν είχε και τις υπουργικές αρμοδιότητες για τη Δημόσια Τάξη, οπότε θα μπορούσε να δικαιολογηθεί ίσως μια τέτοια ακριβή αγορά για λόγους ασφαλείας.
Η Γενική Γραμματεία Δημόσιας Τάξης προμηθεύτηκε πάντως θωρακισμένο αυτοκίνητο το 2007 όταν υπήχθη στο υπουργείο Εσωτερικών υπό τον κ. Παυλόπουλο και με αναπληρωτή υπουργό τον Χρ. Μαρκογιαννάκη. Κι αυτό ήταν αξίας 162.620 ευρώ.
Συνολικά δηλαδή για τα δύο αυτοκίνητα δόθηκαν περίπου 312.000 ευρώ!!!

Ο καθηγητής Προκόπης Παυλόπουλος, διετέλεσε και δικηγόρος του Στέγγου. Είχε άλλωστε βρεθεί να είναι αντίπαλος σε 3 δίκες υπεράσπισης των δασών, που προκάλεσαν οι οικολόγοι της Θεσσαλονίκης.
Ο Στέγκος καταδικάστηκε αργότερα σε 3 έτη φυλάκιση και χρηματικό πρόστιμο για τα αδικήματα της παράβασης χρηματιστηριακής νομοθεσίας, παραπλάνησης επενδυτικού κοινού, διασποράς ψευδών ειδήσεων και άμεσης συνέργιας στις πράξεις αυτές.


Και στο The MallAthens χωσμένος ο κύριος καθηγητής ΟΤΑΝ Ο ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΕΡΡΙΠΤΕ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ENERGA  Για να μην αναφερθούμε στον ισχύοντα  εκλογικό νόμο –έκτρωμα  του Παυλόπουλου που για πρώτη φορά εφαρμόστηκε το 2012 ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...