Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Σταματήστε να παρεμβαίνετε, γιατί θα στήσουμε κρεμάλες. Η υπομονή μας προδότες εξαντλείται.Δεν γνωρίζετε ρε βρωμοπροδότες ότι ….Το Αγγλικό Δίκαιο, το Δημοσιονομικό Σύμφωνο που υπέγραψε ο άθλιος Παπαδήμος, η ψήφιση των Μνημονίων από τη Βουλή μετά από έγκριση της Νομοπαρασκευστικής Επιτροπής αλλά και της Νομικής Επιτροπής της ΕΕ κόβουν τον δρόμο για το Διεθνές Δικαστήριο προς  διαγραφή του Ελληνικού χρέους. Ακόμη και η μη αναγνώριση των μνημονίων δεν αρκεί από τη στιγμή που οι υπογραφές έχουν μπει . Μόνο  ο  λογιστικός έλεγχος του χρέους θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί αλλά με κάποιες προϋποθέσεις για να έχει νόημα.

Για να μας σπάσει τα νεύρα έρχεται τώρα το απόκομμα που δεν διαπραγματεύθηκε τίποτα επί 2,5 χρόνια και μας έφτασε με τις προδοτικές του αποφάσεις σχεδόν στο πάτο, δείτε το σχεδιάγραμμα,  να καλεί τον Α. Τσίπρα και την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να επιστρέψουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, ένα τραπέζι στο οποίο δεν κάθισε ποτέ ο Σαμαράς!
Μιλεί ακόμη και ο Μουρουτης σαν να ήλε από άλλο πλανήτη.
Η άποψή μου για το αν η "διαπραγμάτευση" Ελλάδας - Ευρώπης είναι επιτυχής;
Η κυβέρνηση επιχείρησε με απολύτως επικοινωνιακούς όρους και μόνο, να δικαιολογήσει την κωλοτούμπα που προσπάθησε να κάνει.
Με μεγαλοστομίες, τύπου "πρώτη φορά διαπραγμάτευση", "ολόκληρη η Ευρώπη στο πλευρό της Ελλάδας", με προβολή δημοσκοπήσεων "καθολικής αποδοχής, με οπαδούς της στις πλατείες και επίθεση σε όποιον είχε αντίθετη άποψη χαρακτηρίζοντάς τον "γερμανοτσολιά", "μερκελιστή" κλπ. προσπάθησε να εγκλωβίσει τον ελληνικό λαό σε μια συναισθηματική (και μόνο) ταύτιση μαζί της.
Η κυβέρνηση μέσα σε 15 μέρες, κατάφερε να απομονωθεί και να βρεθεί χωρίς έναν σύμμαχο. Ούτε καν η Κύπρος για πρώτη φορά στην Ιστορία, δεν στήριξε τη χώρα μας. Και από κει που ο κ. Τσίπρας μιλούσε για "συμμαχίες των λαών κλπ" η χώρα μας βρέθηκε απολύτως περιθωριοποιημένη, με συμμάχους μερικές δεκαδες αριστεριστές να διαδηλώνουν με σφυροδρέπανα στα κέντρα των ευρωπαικών πόλεων.
Τέλος, η Ελληνική οικονομία, έχει υποστεί ισχυρή βλάβη από το δεκαπενθήμερο του ΣΥΡΙΖΑ. Η οικονομία επιβραδύνεται, η υπαγωγή στον ELA μέχρι στιγμής έχει κοστίσει περίπου 1 δις, χάθηκαν 50.000 θέσεις εργασίας σε έναν μήνα και έχουν καταρρεύσει τα έσοδα. Η διαπραγμάτευση να καταλήξει σε αίτημα παράτασης του μνημονίου (που όμως θα συνοδεύεται με πολύ σκληρά μέτρα, λόγω της βλάβης που προκάλεσαν στην οικονομία) και στη συνέχεια σε νέο τετραετές μνημόνιο ή να οδηγήσει σε ρήξη με πιθανή έξοδο από την Ευρωζώνη.
Αν τώρα αυτή η διαπραγμάτευση των κ.κ. Τσίπρα - Βαρουφάκη μπορεί να θεωρηθεί ως επιτυχημένη, ας την κρίνει η Ιστορία και ο Ελληνικός λαός στο προσεχές μέλλον και πάντως μετά την ολοκλήρωσή της...

Πάγκαλος: Ο Τσίπρας το 'χει, ο Βαρουφάκης όχι -Να αντικατασταθεί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...