Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Στήνουν τις ....ψησταριές στην Κ.Ο της Νουδούλας



Να καούν καλά τα κάρβουνα. Είναι ο μόνος όρος που έθεσε ο κουρασμένος για να συμμετάσχει.

Επιβεβαιώθηκε και από τις δυο πλευρές, ο Κ. Καραμανλής στον οποίο τηλεφώνησε πριν από λίγο ο Σαμαράς, θα συμμετέχει κανονικά στην Κ.Ο. της Πέμπτης, σε αντίθεση με τις επιπόλαιες διαρροές στελεχών της Συγγρού που εξέθεσαν άγρια όσους τις δημοσίευσαν. Θέμα να μην πάει ο Καραμανλής στην κλειστή συνεδρίαση της γαλάζιας Κ.Ο. δεν τέθηκε ποτέ. Θα πήγαινε και να μην του τηλεφωνούσε σήμερα ο Σαμαράς, αλλά τηλεφώνησε στον πρώην πρωθυπουργό.
Ο Καραμανλής βρισκόταν στο πολιτικό του γραφείου. Ο Σαμαράς να θέλει ρωτήσει ανοιχτά τον Καραμανλή εάν ενδιαφέρεται να επιστρέψει στην ηγεσία της ΝΔ.Σ΄ αυτή την περίπτωση ο Σαμαράς θα παραιτηθεί για χάρη τού Καραμανλή.-Θα εγκαταλείψω την ηγεσία της ΝΔ μόνο εάν ενδιαφέρεσαι προσωπικά να επιστρέψεις...Αυτή θα είναι η πρόταση του Σαμαρά προς τον πρώην πρωθυπουργό. Σε περίπτωση που ο Καραμανλής απαντήσει ότι δεν ενδιαφέρεται για την ηγεσία της ΝΔ ο Σαμαράς δεν θα διστάσει να διαγράψει τους αντιφρονούντες...και θα μείνει μόνος του.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

τι τον βαζεις φωτογραφια τον προδοτη την κουροδομηχανη...εφτασε και αυτος το χρεος σε δυσθεωρητα υψη.Αντε βαλε το κοκορετσι στον κωλο παρεα με τη σαλωμη

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...