Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

Η δουλειά των πάπαρδων δεν το ποιος έρχεται, και το πότε έρχεται.Και να αφήσουν αυτό το παραμύθι με τους… επισήμους. Στην εκκλησία πρέπει να είναι όλοι όσοι, η να τα κλείσουν τα μαγαζάκια τους. Γιατί αγνοούν τον κάθε πιστό που πηγαίνει συνεχώς στην εκκλησία  και τον βάζουν στη γαλαρία  για να κολογλύψουν τον κάθε επίσημο, που πηγαίνει μόνο για ψηφοθηρικούς λόγους, η για κάνει το εφέ του; Αηδία καταντησαν.

Επεισόδιο σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής ανάμεσα στον Μητροπολίτη Ιερεμία και τους επισήμους που είχαν πάει στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στην Μεγαλόπολη για την επιμνημόσυνη δέηση για τους 212 εκτελεσθέντες πατριώτες.

Κατά την είσοδο των επισήμων στον ναό ο Δεσπότης τους έκανε παρατήρηση γιατί άργησαν για λίγα λεπτά. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Καφενείου της Μεγαλόπολης» ο Μητροπολίτης Ιερεμίας δεν αρκέστηκε σε μια απλή παρατήρηση αλλά σε πολύ έντονο ύφος έκανε μακροσκελείς παρατηρήσεις που αφορούσαν και τον Δήμαρχο Μεγαλόπολης αλλά και γενικά όλους τους επισήμους που μεταξύ άλλων ήταν η Πρόεδρος της Βουλής κ. Κωνσταντοπούλου και ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας.

Η αντίδραση των καλεσμένων ήταν άμεση με την Ζωή Κωνσταντοπούλου να προτρέπει και τους υπόλοιπους και τελικά να αποχωρούν όλοι από την εκκλησία.

Σύμφωνα με όσα είπαν αυτόπτες μάρτυρες του επεισοδίου, πρόκειται για στιγμές με μεγάλη ένταση.

Οι επίσημοι τελικά αποχώρησαν και στην συνέχεια κατευθύνθηκαν προς το μνημείο για να κάνουν κατάθεση στεφάνων.
Τέλος φόρμας
Αρχή φόρμας
Τέλος φόρμας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...