Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

Αυτό το μπουρδέλο το mega πότε θα το κλείσετε;

Του έκαναν κριτική για το επίπεδο του!
Τον απείλησαν ότι θα του κλείσουν το μικρόφωνο!
ΠΟΥ; ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ!

O δε φασίστας μπούμπούκος τους εγκάλεσε, διότι κάλεσαν… λάθος βουλευτή.
Το Ε.Σ.Ρ τι κάνει ;


Μιλώντας στο Mega, ο βουλευτής Χανίων σχολίασε για την παρουσία του Μπουμπουκου  «δεν θα περίμενα να τον δω εδώ. Περίμενα να έχει μεταναστεύσει».
«Προσπερνάω το χιούμορ του κ. συναδέλφου» απάντησε ο Μπουμπουκος προσθέτοντας:
Σήμερα, στην εκπομπή σας δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασαν δύο εκ διαμέτρου διαφορετικές απόψεις. Λέω, λοιπόν, στον κ. Πολάκη που βγήκε με πολύ ύφος ότι ο κ. Πολάκης, όταν θα ψηφίζει με το χεράκι του ναι μεθαύριο, θα έχει ψηφίσει αγγλικό δίκαιο, Δουκάτο Λουξεμβούργου, παραίτηση από κάθε ασυλία και αναγνώριση του συνόλου του χρέους. Κι αυτό θα έχει την υπογραφή του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Πολάκη, για να μην το παίζει τραμπούκος στα κανάλια. Τραμπούκος, αν σε παίρνει, στη Βουλή, όχι στα κανάλια.
Το διάλειμμα για διαφημίσεις... διέκοψε την κόντρα, αλλά για λίγo. Στη συνέχεια, έπειτα από παρέμβαση του κ. Πολάκη ο Μπουμπουκος  ανέφερε «δεν επιτρέπω στον κ. Πολάκη να μου μιλάει στον ενικό. Δεν είναι φίλος μου από χθες».
«Ούτε είμαστε φίλοι ούτε πρόκειται να γίνουμε», του απάντησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. «Παρακαλώ πολύ στον πληθυντικό και να μην με διακόψετε», επανέλαβε . «Μην με μαλώνετε», δήλωσε ο κ. Πολάκης.
Στη συνέχεια, ο Μπουμπούκος  είπε «κόψτε του λίγο το μικρόφωνο να ολοκληρώσω και μετά ξαναβάλτε του ήχο». Ο κ. Πολάκης απάντησε «θες να μου κόψει τον ήχο; Να καταλάβω και εγώ» με τον μπουμπουκο  να απαντά «δεν υπάρχει ο τύπος αυτός. Εγώ δεν το έχω ξαναδεί αυτό. Κάνω τηλεόραση 20 χρόνια».

Εμείς θα καλέσουμε την αδιάφθορη Κωνσταντοπούλου ότι την Τρίτη στις 6.30 θα που συζητηθεί στην Ολομέλεια η άρση ασυλίας του , για υπόθεση που αφορά κάποια τιμολόγια που φέρεται να μην έκοψε ο μπουμπούκος αυτό προκύπτει από την καταγγελία που έκανε πολίτης στο εισαγγελέα! να μην γίνουν πάλι μία από τα ίδια που συνέβαιναν και να τον στείλουν στο σκαμνί για …να λάμψει η αλήθεια.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...