Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Βομβαρδίστε το ναζιστικό Βερολίνο με όλους τους τρόπους.



Δηλώσεις από τις Βρυξέλλες πραγματοποιεί ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης στον απόηχο του αδιεξόδου στη συνεδρίαση του Eurogroup
Ο  Βαρουφάκης εμφανίστηκε αισιόδοξος πως «οι διαπραγματεύσεις θα συνεχιστούν και θα καταλήξουμε σε συμφωνία».
«Το πρόγραμμα έχει αποτύχει και έχει δημιουργήσει ανθρωπιστική κρίση στην Ελλάδα. Έτσι, η χώρα δεν μπορεί να κάνει κάτω από αυτές τις συνθήκες τις μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη» είπε και προσέθεσε: 
«Απορρίψαμε στο προηγούμενο Eurogroup (σ.σ. την περασμένη Τετάρτη) ένα αίτημα για παράταση και ολοκλήρωση του προγράμματος, με το σκεπτικό ότι απλά δεν μπορεί να ολοκληρωθεί ένα τέτοιο πρόγραμμα. Για αυτό εκλεχθήκαμε». 
Πέστους να πάνε να γαμηθούν οι ευρωκαριόληδες ρε Βαρουφάκη. Εμείς επιζήσαμε και με ..μπομπότα. Και στην Ε.Ε θα παραμείνουμε, και θα είναι οι μεγάλοι χαμένοι , αφού θα πάρουν τα αρχίδια μας , θα μας πληρώνουν για να τους πηδάμε. Εμείς δεν έχουμε λόγο να φύγουμε. Να μας διώξουν δεν μπορούν, όποτε θα μας ανέχονται με όλες τις ….πλάκες μας, για να μην φέρουμε τους Ρώσους στην γαμημένη Ευρώπη τους.   
Έτσι και αλλιώς στο τελικό στάδιο της χρεοκοπίας η χώρα είχε μπει πριν ανέβει το ΣΥΡΙΖΑ στη κυβέρνηση. Αυτό το ξέρουν όλοι από το Σεπτέμβρη στο Παρίσι. Δεν είναι τυχαίο, ότι η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ αποχώρησαν “χωρίς αντίσταση” και δημόσια πολιτική αντιπαράθεση από την εξουσία. Το ίδιο είχε κάνει και ο Καραμανλής. Η εσωτερική υποτίμηση με τα μνημόνια έγινε για να προετοιμασθεί το έδαφος. Όλοι μια Γερμανική παρέα είναι. Παιγνίδι να γίνεται.



Ο ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΤΟΥ ΔΩΣΙΛΟΓΙΣΜΟΥ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΕΝΔΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...