Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Το «γερμανικό μοναστήρι» να είναι καλά, που δεν αφήνει κανένα παιδί του παραπονούμενο






Mετά την Σαμαρική ΠΟΛΑΝ που πήρε πρωθυπουργία εξαργυρώνοντας την πτώση του Μητσοτάκη και την πτώση της τότε Νουδούλας , τώρα έρχεται και το Αβραμοπουλικό Κ.Ε.Π να πάρει την προεδρία της δημοκρατίας μέσω του τότε αρχηγού του  ,ίσως εξαργυρώνοντας και αυτό την στάση του απέναντι στην Νουδούλα . Είναι κοινό μυστικό ότι οι επιχειρηματίες κκ. Κοπελούζος, Παρασκευαΐδης, Ιωάννου, Παναγόπουλος, Χατζηιωάννου και Κοντομηνάς πίστεψαν και χρηματοδότησαν το εγχείρημα του ΚΕΠ. Για την ΠΟΛΑΝ δεν μάθαμε ακόμη ποιοι ήταν οι χρηματοδότες της , αν και φήμες λένε ότι ο σκορπών τότε αφειδώς χρήμα Σαμαράς είναι δεμένος πισθάγκωνα από την Μέρκελ, λόγω της μακρόχρονης σχέσης του με τη Siemens. Ο Ευάγγελος Σέκερης, σημαίνον στέλεχος της γερμανικής εταιρείας στη χώρα μας, είναι ο μπατζανάκης του Α. Σαμαρά (έχει παντρευτεί την μικρότερη αδερφή της συζύγου του Γεωργίας) που κρατάει στα χέρια του σημαντικές λεπτομέρειες, οι οποίες επιβεβαιώνουν την υποτελή εξάρτηση του Έλληνα Πρωθυπουργού από την Siemens από την εποχή της ΠΟΛΑΝ.
Η μεγάλη αδικημένη –χαμένη μέχρι στιγμής είναι η τρίτη αποκομματάρχης Μητσοτάκενα  που με το ΔΗΣΥ της δεν κατάφερε να απολαύσει … αναβάθμιση.

 

Πώς το ΚΕΠ κατέβασε τα ρολά 

 

 Ντόρα Μπακογιάννη: χαρίζει πανάκριβα κινητά για να προσελκύσει μέλη στη ΔΗΣΥ



2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για να δούμε .Θα περασει του Λαφαζάνη η θα εχουμε μια απο τα ιδια.

Ανώνυμος είπε...

Τσίπρας και Λαφαζάνης συναντώνται αυτή τη στιγμή στο Μέγαρο Μαξίμου με κεντρικό θέμα συζήτησης το πρόσωπο που θα προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ για Πρόεδρο της Δημοκρατίας...











Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, που εκπροσωπεί την αριστερή πλατφόρμα στον ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι σύμφωνος με την υποψηφιότητα του Δημήτρη Αβραμόπουλου. Παρασκηνιακά ακούγεται το όνομα της συγγραφέως Ιωάννας Καρυστιάνη, αλλά και του Μ. Δρεττάκη, για τους οποίους λέγεται πως προωθούνται από την Αριστερή Πλατφόρμα, που δεν βλέπει με καθόλου καλό μάτι έναν ''μνημονιακό'' Πρόεδρο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...