Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

Στο σκαμνί η πρεζού εξαδέλφη του ΠολάκηΣτο «σκαμνί» θα καθίσει η αναισθησιολόγος που κατηγορείται για κλοπή πεθιδίνης, το περασμένο καλοκαίρι, από το φαρμακείο του ΠΑΓΝΗ, η οποία εμπλέκεται και στην υπόθεση θανάτου της 4χρονης Μελίνας Παρασκάκη.
Οι δύο δικογραφίες για την κλοπή των ναρκωτικών σκευασμάτων συσχετίσθηκαν, και έτσι ασκήθηκε δίωξη στη γιατρό, εξαδέλφη του υπουργού Παύλου Πολάκη για κλοπή και χρήση ουσιών, από μη τοξικομανή.
Συγκεκριμένα οι δύο δικογραφίες αφορούν, η μία την κλοπή πεθιδίνης από το ΠΑΓΝΗ την οποία και ομολόγησε η Πολάκη και η δεύτερη την κλοπή της ίδιας ουσίας από το Βενιζέλειο Νοσοκομείο, για την οποία δεν είχε βρεθεί ένοχος.
Η εισαγγελία με κλητήριο θέσπισμα παρέπεμψε την υπόθεση στο μονομελές πλημμελειοδικείο για να δικαστεί χωρίς πάντως να ορίσει ημερομηνία για να ,μην στενοχωρηθεί ο υπουργός..
Στο μεταξύ αξίζει να σημειωθεί πως ο πειθαρχικός έλεγχος της Πολάκη για το ίδιο θέμα είναι ακόμα σε εκκρεμότητα. Ο φάκελος της που είχε κριθεί ελλιπής έχει παραπεμφθεί από το Κεντρικό Πειθαρχικό Συμβούλιο Ιατρών ΕΣΥ στο νοσοκομείο ΠΑΓΝΗ για να συμπληρωθεί και να επιστρέψει στο κεντρικό όργανο, κάτι που ακόμα δεν έχει γίνει…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...