Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

Άμα έχεις μαύρα δώστα στον… Μυώνει. Ξέρει καλά τα κόλπα.Εκεί που κρεμούσαν οι Κλέφτες τα άρματα, κρεμούν οι κλέπτες τον …αντιρατσισμό.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ του… επιχειρηματία …Σάμπυ Μιωνή
Σε απάντηση οργανωμένων δημοσιευμάτων περί “περίεργων αγορών ακινήτων στη Νέα Υόρκη” από δημοσιογραφικά μέσα των οποίων οι συντελεστές είτε βρίσκονται  κατηγορούμενοι, είτε  έχουν ήδη καταδικαστεί για συκοφαντική δυσφήμιση  στα δικαστήρια του Λονδίνου και της Γενεύης, θέλω να δηλώσω τα εξής:
Τα τρία ακίνητα στην Νέα Υόρκη, των οποίων τις φωτογραφίες δημοσίευσε η εφημερίδα “Δημοκρατία”, ανήκουν σε αμερικανικές εταιρείες  συμφερόντων μου. Η προέλευση της περιουσίας μου είναι γνωστή διεθνώς και δηλωμένη στην χώρα μου, το Κράτος του Ισραήλ.  Αν βέβαια το γεγονός ότι είμαι Εβραίος, Ισραηλινός και διαχρονικά  επικριτής ακροδεξιών, ρατσιστών πολιτικών αυτόματα κάνει τις εταιρείες συμφερόντων μου ” ύποπτες “, αυτό είναι άλλο κεφάλαιο. Γνωρίζω ότι εκδότες και δημοσιογράφοι που βρίσκονται σε δεινή  θέση σε ξένα δικαστήρια εξαιτίας του φυλετικού τους μίσους εναντίον μου, διατηρούν άριστες σχέσεις με κύκλους που προσπαθούν να παραπλανήσουν την  Ελληνική δικαιοσύνη  σε βάρος μου. Δεν βρισκόμαστε όμως στο 1939 και πρέπει να γνωρίζουν ότι τουλάχιστον οι Αμερικανικές Αρχές και δικαστήρια,  είναι ιδιαίτερα σκληρά εναντίον αυτών που προβαίνουν σε ψευδείς  καταγγελίες με κίνητρο το φυλετικό και προσωπικό μίσος. Περιμένω λοιπόν τους συκοφάντες μου στην Νέα Υόρκη, όπου οι ψευδείς  καταγγελίες και ο αντισημιτισμός είναι αδικήματα που πληρώνονται ακριβά.
Πάντως δεν θα καταφέρουν να κάνουν εμένα, έναν απόγονο θυμάτων του Ολοκαυτώματος, να σωπάσω.
Σάμπυ Μιωνής


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...