Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 26 Μαρτίου 2016

Προσέξετε: Η πολύ αγάπη για τους "Οθωμανούς", καταντά πλέον ...παρεξηγήσιμη.



Έντονες αντιδράσεις από τον προδοτικό πολιτικό κόσμο προκάλεσε η επεισοδιακή υποδοχή των προσφύγων στα κέντρα φιλοξενίας στη Βέροια.
Ο βολευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Ουρσουζίδης, που βρέθηκε στο σημείο, αναγκάστηκε να ζητήσει τη βοήθεια της αστυνομίας, προκειμένου να αποφύγει τον προπηλακισμό και τελικά βρήκε καταφύγιο σε κλούβα των ΜΑΤ.
«Να μην έχουμε εικόνες της Ειδομένης, αυτό θέλουμε. Χρυσέ μου άνθρωπε, θέλουμε ειρήνη» είπε ο ιερέας που ήταν παρών, απευθυνόμενος στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.
«Υπάρχει μια μοναχή δίπλα στον προφήτη Ηλία. Εάν πειραχθεί μια τρίχα από τα μαλλιά αυτά αυτής της μοναχής, θα γίνει χαμός», πρόσθεσε ο ιερωμένος.
Η συγκεκριμένη αντίδραση του ιερέα πυροδότησε έντονες αντιδράσεις από την πλευρά των πολιτικών, με τον γελοίο Κουρουμπλή, να επισημαίνει χαρακτηριστικά πως «τέτοιες κινήσεις αμαυρώνουν με τον χυδαιότερο τρόπο της προσφορά της ορθοδοξίας» και να ζητά την δημόσια τοποθέτηση του Μητροπολίτη.
Από την πλευρά του, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ , Κώστας Χρυσόγονος, σχολιάζοντας το συγκεκριμένο περιστατικό, υπογράμμισε πως «τέτοιες σκηνές δεν μας τιμούν».


Σιγά μην ζητήσουμε από τους παπάδες να αγαπούν και τους ισλαμιστές .Το λειτούργημα τους ορίζει να μισούν τους αμετανόητους εχθρούς της θρησκείας με πάθος.




Με την ίδια λογική,  να αφαιρέσουμε τον σταυρό απο όλες τις σημαίες μας , και τις καμπάνες να τις κάνουμε ..βουβές,  για να μην ...θίγεται  το θρησκευτικό συναίσθημα  των αυθαιρέτως ευρισκομένων στη χώρα μας!
Να βγάλουμε και τον σταυρό από τους τρούλους των εκκλησιών , γιατί δεν μπορούν να τους βλέπουν αλλόθρησκοι .Είναι πρόκληση.

Ερεε …Παπαφλέσσας που του χρειάζεται.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...