Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Για τα μπάζα. Παρ΄τον ένα, χτύπα τον άλλον.



To μπουρδέλο διανυκτερεύει, αλλά οι ποιο πολλές πουτάνες πήγαν για ύπνο.
Κάτι τσατσάδες έμειναν για τα χοντράδια.

Oι υπαινιγμοί του ψεκασμένου από το βήμα του Μπουρδέλου, προκάλεσαν την μήνη του χοντρογούρουνου. Για μία ακόμη φορά ακούστηκαν εκφράσεις πεζοδρομίου.  Ο ψεκασμένος για να κάνει ντόρο κατηγόρησε τον Βενιζέλο ότι με τους χειρισμούς του ζημίωσε το ελληνικό δημόσιο, αφήνοντας υπόνοιες για το σκάνδαλο των υποβρυχίων. «Ο κ. Βενιζέλος με λάθη και παραλείψεις ζημίωσε τα συμφέροντα των πολιτών», ανέφερε επικρίνοντας τη μεταβίβαση των ναυπηγείων Σκαραμαγκά στο Λιβανέζο επιχειρηματία Ισκαντάρ Σαφά έναντι ενός ευρώ, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην υπόθεση του προφυλακισμένου Άκη Τσοχατζόπουλου, σε μια προσπάθεια να συνδέσει τις δύο υποθέσεις. «Μας τον (σ.σ. κ. Σαφά) έφερε ο Βενιζέλος ως γαμπρό», πρόσθεσε αφήνοντας υπαινιγμούς ότι συγγενικά πρόσωπα του κ. Βενιζέλου διατηρούν μετοχές στη MARFIN.
Τότε, ο Βενιζέλος βγήκε εκτός εαυτού ζητώντας από το προεδρείο το λόγο επί προσωπικού. «Αλήτη, αλητάμπουρα, θα ζητήσεις συγγνώμη στα 4», φώναξε σε έντονο ύφος από τα βουλευτικά έδρανα. Ο Καμμένος συνέχισε και ολοκλήρωσε την ομιλία του, ωστόσο ακολούθησε ένταση, καθώς ο προεδρεύων βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Τάσος Κουράκης, αρνήθηκε να δώσει το λόγο στον  Βενιζέλο.
Ο Βενιζέλος επέμεινε πάντως να ζητά έντονα το λόγο προκαλώντας την αντίδραση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ. Ο  Γιώργος Πάντζας φώναζε μάλιστα από τα μπροστινά έδρανα προς τον Μπενυ «κάτσε κάτω ρε», ενώ ο κ. Σωκράτης Φάμελλος συμπλήρωσε: «Η ασυλία σας τελείωσε κ. Βενιζέλο. Ξεχάστε τα αυτά που ξέρατε».
Κάπου εκεί, ρόλο πυροσβέστη επιχείρησε να παίξει ο Πέτρος Κωνσταντινέας του ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος έριξε λάδι στη φωτιά προτρέποντάς τον να καθίσει στη θέση του.
«Μην μιλάς εσύ. Εγώ σε σπούδασα στη Ρουμανία με λεφτά των Ελλήνων φορολογουμένων», ανταπάντησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή:

«Όταν διαφώνησα γιατί ο κ. Μουζάλας έκανε ένα λεκτικό λάθος, υπέβαλα την παραίτηση τη δική μου και των υπουργών των ΑΝΕΛ στον πρωθυπουργό», είπε ο ψεΚαμμένος και απαντώντας στα σχόλια που ακούγονταν από τα έδρανα της ΝΔ πρόσθεσε «Αν εσείς έχετε τη δύναμη, καταθέστε πρόταση μομφής κατά του κ. Μουζάλα. Αλλά αντί να το κάνετε, ξέρετε τι έκανε ο Μητσοτάκης; Πήγε στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα και είπε στην Μέρκελ ότι ο Καμμένος είναι λαϊκιστής και θέλει να ανατρέψει την κυβέρνηση. Αν θέλετε, ακολουθήστε την κοινοβουλευτική διαδικασία». 

Κλείνοντας την ομιλία του υποστήριξε ότι μέλη της οικογένειάς του Βενιζέλου έχουν σχέση με την Μαρφίν και τον επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλο. «Άκουσα το ΠΑΣΟΚ να επιτίθεται στην πρόεδρο του Αρείου Πάγου; Ποιος ο λόγος κ. Βενιζέλο, εσείς που ηγείστε ουσιαστικά του ΠΑΣΟΚ: Τι έχει να φοβηθεί το ΠΑΣΟΚ; Μήπως έχει καμία σχέση με την Marfin; Μήπως έχετε συγγενικά πρόσωπα στη Marfin;» είπε απευθυνόμενος στον Ευ. Βενιζέλο.  

Ο Μπένυ αμέσως σηκώθηκε από το έδρανό του: «Είσαι αλήτης, είσαι αλητάμπουρας! Θα ζητήσεις συγγνώμη στα τέσσερα» φώναζε και ζήτησε από τον προεδρεύοντα Τάσο Κουράκη να πάρει τον λόγο.  

«Σας παρακαλώ τι εκφράσεις είναι αυτές;» απάντησε ο Κουράκης αλλά αρνήθηκε να δώσει τον λόγο στον Βενιζέλο. Η αντιπαράθεση συνεχίστηκε επί πεντάλεπτο τουλάχιστον, ενώ στο βήμα είχε ανέβει και περίμενε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης για… να ζητήσει οικουμενική.  











ΘΕΛΕΙ να γίνει βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ η γιατρός-πορνοστάρ;;



 Όρθιοι και οι δυο πολιτικοί αρχηγοί αντιπαρατέθηκαν για το θέμα των εκβιαστών -Να ανακαλέσεις, είπε ο Τσίπρας  Κάθισε κάτω, απάντησε ο Κυριάκος . Ο Μητσοτάκης  πρότεινε η ΝΔ να ψηφίσει την εξεταστική για τα δάνεια σε κόμματα και ΜΜΕ, αρκεί ο ΣΥΡΙΖΑ να ψηφίσει την εξεταστική για τα Capital controls
 
Ενθουσιασμός επικρατούσε στο γραφείο του Κυρ. Μητσοτάκη στη Βουλή και κερνούσαν σοκολατάκια

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΤΡΙΑΚΟΣΣΙΑ ΚΙΛΑ ΕΚΑΣΤΟΣ ΦΟΡΑΝΕ ΓΡΑΒΑΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΛΕΠΤΗ ΜΕΣΗ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...