Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 26 Μαρτίου 2016

Το θέμα δεν είναι να την φοράς, αλλά να σε… φορά.Σε μια συμβολική κίνηση που καταδικάζει τον ρατσισμό προχώρησε στην φετινή παρέλαση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου ο Όμιλος Βρακοφόρων Κρήτης, καθώς μεταξύ των μελών που παρέλασαν ήταν και η Ιουλιέτα με καταγωγή από την Νιγηρία. Η Ιουλιέτα ζει και εργάζεται στο Ρέθυμνο εδώ και αρκετά χρόνια ενώ είναι μαθήτρια των χορευτικών σχολών  του ομίλου για πάνω από ένα χρόνο.
Δεν μπορούσε όμως με την ευκαιρία να μην πετάξει την κοτσάνα του ο γνωστός «καλαντάρης» της εξουσίας πρόεδρος του Ομίλου Βρακοφόρων Κρήτης Σ.Κιαγιαδάκης …. «Κρητικός τελικά δεν είναι όποιος γεννήθηκε στην Κρήτη, αλλά όποιος μετέχει της Κρητικής παράδοσης». Δηλαδή άμα πας στην σχολή του να μάθεις …πεντοζάλη, ας είσαι και από την Ζιμπάμπουε …είσαι κρητικός.
Μιλώντας στα «Ρ.Ν.» ανέφερε τα εξής: «Με αυτή την κίνηση φέτος θέλαμε να στείλουμε ένα μήνυμα κατά του ρατσισμού. Η Ιουλιέτα είναι μαθήτρια στις σχολές χορού  για πάνω από ένα χρόνο, ενώ μπροστά της παρέλασαν δύο από τις εγκυμονούσες του ομίλου, σε ένα μήνυμα κατά της υπογεννητικότητας στη χώρα μας»

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τσουκου-τσουκου με το να γλύφει ασύστολα τους προύχοντες και την εκάστοτε εξουσία με μαντινάδες βολεύτηκε για καλά. Πήρε και …. αντιπροσωπίες ,και το θεό Μητσοτάκη, δόξα.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...